Oğuzhan Üye Konu Sahibi tarih belirlemedim katılabilirsin makul sayıyı bulınca oylama konusu açıcam katılacak mısın?
ismail Üye Tamam o zaman Fotoğraftan foto çekeceğim ve fotonun 97li yıllardan kaldığını düşünürsek; fotoyu fotoğraf makinesiyle çekip biyerden pc bulup tele atmalıyım
Tamam o zaman Fotoğraftan foto çekeceğim ve fotonun 97li yıllardan kaldığını düşünürsek; fotoyu fotoğraf makinesiyle çekip biyerden pc bulup tele atmalıyım
Oğuzhan Üye Konu Sahibi öyle yapma tarayıcın yoksa git bir internet kafeye tarttır fotoğrafını fotoğraf daha güzel gözükür
Oğuzhan Üye Konu Sahibi İsmail' Alıntı: tamm denerim onuda Yarın olsunda bi bakarız Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - TheMadness' Alıntı: Gençleştirme programı var mı Genişletmek için tıkla ... Smileylerle anlatmak istiyorum
İsmail' Alıntı: tamm denerim onuda Yarın olsunda bi bakarız Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - TheMadness' Alıntı: Gençleştirme programı var mı Genişletmek için tıkla ... Smileylerle anlatmak istiyorum
abandonware Üye Oğuzhan' Alıntı: Smileylerle anlatmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... bende beyaz yazıyla cevaplamak istiyorum: simileylerden bişi anlamadım şaka şaka laf olsun die (:
Oğuzhan' Alıntı: Smileylerle anlatmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... bende beyaz yazıyla cevaplamak istiyorum: simileylerden bişi anlamadım şaka şaka laf olsun die (:
MarjinaL -TR Üye gelsemmi ki? vaz geçtim gelmiyorum. - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - turaniaCCC' Alıntı: hacı nedir bu bir şeylerin üstüne çıkma merakı? Genişletmek için tıkla ... Adam yükseklerde takılıyo.
gelsemmi ki? vaz geçtim gelmiyorum. - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - turaniaCCC' Alıntı: hacı nedir bu bir şeylerin üstüne çıkma merakı? Genişletmek için tıkla ... Adam yükseklerde takılıyo.
Oğuzhan Üye Konu Sahibi MarjinaL -TR' Alıntı: gelsemmi ki? vaz geçtim gelmiyorum. - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - Adam yükseklerde takılıyo. Genişletmek için tıkla ...
MarjinaL -TR' Alıntı: gelsemmi ki? vaz geçtim gelmiyorum. - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - Adam yükseklerde takılıyo. Genişletmek için tıkla ...