Joker. Üye Photoshop serbest mi benim zamımdaki kameralar dankin - - - Eklendi - - - bir foto buldum yaş 6 ama kenarta fotogram makinanıntahi 2019 yazmış onunla katılsam Bulgaristanda çekilmiştim Photoshop yapabilir miyim ? - - - Eklendi - - - anladımki photoshop ile yazıyi silemiyecem size gönderiyom orjinali
Photoshop serbest mi benim zamımdaki kameralar dankin - - - Eklendi - - - bir foto buldum yaş 6 ama kenarta fotogram makinanıntahi 2019 yazmış onunla katılsam Bulgaristanda çekilmiştim Photoshop yapabilir miyim ? - - - Eklendi - - - anladımki photoshop ile yazıyi silemiyecem size gönderiyom orjinali
Joker. Üye MarjinaL -TR' Alıntı: Silinir ki Yapmasını bilmen yeter. Genişletmek için tıkla ... Silmeyi biliyorum ama galiba Photoshop yasak o yüzden öyle gönderiyom
MarjinaL -TR' Alıntı: Silinir ki Yapmasını bilmen yeter. Genişletmek için tıkla ... Silmeyi biliyorum ama galiba Photoshop yasak o yüzden öyle gönderiyom
Oğuzhan Üye Konu Sahibi Jack-Sparrow' Alıntı: en tatlı benim yahu bu anket gereksiz puahahah Genişletmek için tıkla ... bende katılıyorum büyük konuşma derim - - - Eklendi - - - gevhern' Alıntı: yaz beni sen bulurum Genişletmek için tıkla ... yazdım
Jack-Sparrow' Alıntı: en tatlı benim yahu bu anket gereksiz puahahah Genişletmek için tıkla ... bende katılıyorum büyük konuşma derim - - - Eklendi - - - gevhern' Alıntı: yaz beni sen bulurum Genişletmek için tıkla ... yazdım
gevhern Üye Aslında yarışmaya gerek yok yani benim gibi bir yakışıklının küçüklüğüde yakışşıklı ve tatlıdır
Duran.Y Üye Beni de yaz ama fotoğrafı sahurdan sonra gönderebilirim acelesi yoktur heralde - - - Eklendi - - - Jack-Sparrow' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - not: 6yaşındayım Genişletmek için tıkla ... Neyse yazma bunu gördükten sonra şansım olduğunu düşünmüyorum
Beni de yaz ama fotoğrafı sahurdan sonra gönderebilirim acelesi yoktur heralde - - - Eklendi - - - Jack-Sparrow' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - not: 6yaşındayım Genişletmek için tıkla ... Neyse yazma bunu gördükten sonra şansım olduğunu düşünmüyorum
.Behzat Ç. Üye - - - Eklendi - - - duran.yanci' Alıntı: Beni de yaz ama fotoğrafı sahurdan sonra gönderebilirim acelesi yoktur heralde - - - Eklendi - - - Neyse yazma bunu gördükten sonra şansım olduğunu düşünmüyorum Genişletmek için tıkla ...
- - - Eklendi - - - duran.yanci' Alıntı: Beni de yaz ama fotoğrafı sahurdan sonra gönderebilirim acelesi yoktur heralde - - - Eklendi - - - Neyse yazma bunu gördükten sonra şansım olduğunu düşünmüyorum Genişletmek için tıkla ...