Yeniden köpek aldıımm:))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
vaaaooo :D
bu şu aslan yeleli iri cins köpeklerden değilmi büyüyünce bunların sırt tüylerini kısaltıp yele bırakıyolar küçük çocuklara aslan diye yuttur yani :D

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4766635' Alıntı:

çoğu arkadaştan sadıktır biryere gidipte saatlerce orda kalsam otur dediğim yerden kalmaz geçenlerde sol arka patısını ağırmıştı orayı elleyınce nasıl ağlıyo bi görsen ön iki ayağıyla koluma sarılmıştı ağrıdan şuan çok iyi şükür.

Benim bir köpeğim daha vardı abi golden retriever. Bir süreliğine bir arkadaşa vermiştim baksın diye. Ben müsait değil idim. Sonra almaya gittiğimde bir baktım çok iyi alışmışlar birbirlerine kıyamadım ayırmaya:(

- - - Eklendi - - -

vaaaooo :D
bu şu aslan yeleli iri cins köpeklerden değilmi büyüyünce bunların sırt tüylerini kısaltıp yele bırakıyolar küçük çocuklara aslan diye yuttur yani :D
Kafkas kurdu:)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

Benim bir köpeğim daha vardı abi golden retriever. Bir süreliğine bir arkadaşa vermiştim baksın diye. Ben müsait değil idim. Sonra almaya gittiğimde bir baktım çok iyi alışmışlar birbirlerine kıyamadım ayırmaya:(

- - - Eklendi - - -

Kafkas kurdu:)
Engine anlattığın hikayeye üzüldüm aynı durumda ben kalsam köpeğimden ayrılmak istemezdim ama almakta istemezdim içime otururdu :(

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi

Engine anlattığın hikayeye üzüldüm aynı durumda ben kalsam köpeğimden ayrılmak istemezdim ama almakta istemezdim içime otururdu :(

Yani mecbur kaldım bırakmaya :(
O da büyüdü şimdi:( Geliyor seviyorum.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
hayırlı olsun :D

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun. :)

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
hayırlı olsun güzelmiş

TheCower

TheCower

Üye
Hayırlı olsun ıslatalım mı :)

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar:)

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Beni ısırmaya çalışıyor hayta :)

15097

15097

Üye
hayırlı olsun güle güle büyüt :) (başka ne denir ki :ehe)

• Beğen
Tepkiler: -efşan
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın.

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Çok Tatlıymış Yahu :tebessüm:

Eykul

Eykul

Üye
Karamel :D

• Beğen
Tepkiler: -efşan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt