İstek yeniden başlatmada şarj %30 azaldı

Sponsorlu Bağlantılar

yardang

Üye
    Konu Sahibi
yeniden başlatmada şarj %30 azaldı
Merhaba arkadaşlar. Samsung galaxy s3 mini kullanicisiyim. Telefonu alali 10 ayi gecti. Neredeyse bu surenin yarisinda geceleri telefon sarjda kaldi. 10 gun once telefona cyanogen mod 11 yukledim. Sarj dayanmadi resmen ve stock roma dondum. Romu yukledigim tarihten itibaren su sorunla karislasiyorum : telefonun sarji 65 yeniden baslatinca 25-35 e dusuyor. Tabi her yeniden baslatmada olmuyor ama bir iki gunde oluyor. Ne yapmam grrekiyor ?

PriZm

PriZm

Üye
Kalibrasyonu bozulmuştur.Telefonu birkaç kere açık ve kapalı iken tam şarj et düzelir.

yardang

Üye
    Konu Sahibi
Son gunlerde zaten o sekilde kullaniyorum. Son 5 sarji 0 dan 100 e kesintisiz edildi. Basari ya gotursem ucretsiz degisme gibi bir imkan olur mu

kingleng123

Üye
10 ay gecmis degistirme gibi bi ihtimalleri yok

yardang

Üye
    Konu Sahibi
Samsungun orjinal daha yuksek kapasiteli bataryasi var mi peki

mcnpl4

mcnpl4

Üye
iyice wipe yap ve battery stats dosyasini bul ve sil. recovery'den de silinebiliyor diye hatirliyorum

yardang

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz suanda roptlu degil battery stats a nasil erisecem?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Telefonunun şarjını 0 yapmaman gerek. 100 olsun + yarım saat daha şarjda olsun, sonra dene.

yardang

Üye
    Konu Sahibi
Her sitede farkli birsey yaziyor. 0 a kadar kullanmak mi 20 nin altina gelince sarja takmak mi gerek ?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Her sitede farkli birsey yaziyor. 0 a kadar kullanmak mi 20 nin altina gelince sarja takmak mi gerek ?
%20 nin altına geldiği zaman şarja tak. 0 a kadar düşürme. sadece kalibrasyon yapacaksan, yani bir kaç ayda bir yap.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
En az %5 en fazla %20 kalması lazım. :oke:

yardang

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah. Su battery stas a nereden erisebilirim

mcnpl4

mcnpl4

Üye
root ile anca erisebilirsin anca tam yerini hatirlamiyorum ama google'dan bakarak bulabilirsin