Yeniçeri V2-ÇIKTI (OYUN-ŞARJ-HIZ-PERFORMANS)

xdunyax

Üye
kardeşim ilk önce eline sağlık ben telefonuma önceden hiç rom yüklemedim pek fazla bilgim yok ama kaç gündür araştırıyorum telefonum 2.3 oldugu için yüksek oyunları açmıyor bu yüzden yüklemek istiyorum ilk önce cwm 6.0.4.5 dosyasını odin ilemi kuracagım onu kurduktan sonra YENİÇERİ ROMU CLOCKWORKMOD DOSYASINA ÇIKARTIN. ben burayı anlamadım açıklayarak anlatabilirmisiniz bide telefonumda hafıza kartı yok ana belleğe atarak yapıcam sorun olurmu ? şimdiden teşekkürler kusura bakma pek bilgili değilim

drag10

Üye
Rom gercekten.muthis kardesim eline saglik acayip stabil en cok begendigim yeri bildirim cubugu cok guzel subway surfersi indirdim 0 kasma var dahada denicem.rom gercekten muthis

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Rom gercekten.muthis kardesim eline saglik acayip stabil en cok begendigim yeri bildirim cubugu cok guzel subway surfersi indirdim 0 kasma var dahada denicem.rom gercekten muthis
eywlah bro nasipse v3 vermeyi planliyirum

Tepkiler: drag10

drag10

Üye
kardesim real racing te kasiyor ne yapmam gerekir

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Teli yeniden baslat rami temizle islemci aysrina gir ondemani isaretle ve cfq sec

drag10

Üye
ondemanı mı performanceyı secmem gerekmiyor mu ?

knry1544

Üye
kardeşim bunu nasıl indireceğiz. ben yapamadım

71RMS71

Üye
Eğer Sensör Çalışmazsa Root Explorer Kullanarak /system/lib/hw İçindeki sensors.ancora.so Dosyasının İsmini sensors.default.so Olarak Değiştirin .

hocam kım ne derse desin ben beğendim emeğine sağlık ancak yukardaki işlemi yapamadım açıklaman mümkünmü acaba şimdiden teşekkürler

Bu telefona uygun root ve clockwork dosyalarını bulabilir misin kardeşim ?

drag10

Üye
Kardeşim biraz işe yara gibi oldu da böle kalabalık yarışlarda çok araba olunca kasma yapıyor sendede yapıyor mu onu ? diğer yerlerde çok güzel çünkü hiç kasmıyor

knry1544

Üye
kardeş senin yazılımı yükledim. eyvALLAH. görüntülü arama yapmıyor. başkası arayıncada olmuyor.

drag10

Üye

marpione

Üye
Çok kasıyor stabil deil sarj berbat