Yeni Zelanda kadro açıklandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NoScatter

NoScatter

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Zelanda kadro açıklandı
Güney Afrika'da düzenlenecek 2010 Dünya Kupası'na katılacak Yeni Zelanda Milli Takımının 23 kişilik kadrosu açıklandı.

Teknik Direktör Ricki Herbert'in açıkladığı kadroda Avrupa liglerinde top koşturan 7 oyuncu bulunuyor.

24 Mayıs'ta Melbourne'da Avustralya ile hazırlık maçı yapacak olan Yeni Zelanda, daha sonra Avrupa'ya geçerek Sırbistan ve Slovenya ile hazırlık maçları oynayacak ve 6 Haziran'da Güney Afrika'ya gidecek.

11 Haziran'da başlayacak Dünya Kupası'nda Slovakya, İtalya ve Paraguay ile F grubunda yer alan Yeni Zelanda'nın 23 kişilik kadrosu şöyle:

Kaleciler: James Bannatyne (Team Wellington), Glen Moss (Melbourne Victory-Avustralya), Mark Paston (Wellington Phoenix).
Savunma oyuncuları: Andy Boyens (New York Red Bulls-ABD), Tony Lochhead (Wellington Phoenix), Ryan Nelsen (Blackburn Rovers-İngiltere), Winston Reid (Midtjylland-Danimarka), Ben Sigmund (Wellington Phoenix), Tommy Smith (Ipswich Town-İngiltere), Ivan Vicelich (Auckland City).
Orta saha oyuncuları: Andy Barron (Team Wellington), Leo Bertos (Wellington Phoenix), Tim Brown (Wellington Phoenix), Jeremy Christie (FC Tampa Bay/ABD), Aaron Clapham (Canterbury United), Simon Elliott (serbest), Michael McGlinchey (Motherwell-İskoçya), David Mulligan (serbest).
Forvetler: Jeremy Brockie (Newcastle Jets-Avustralya), Rory Fallon (Plymouth-İngiltere), Chris Killen (Middlesbrough-İngiltere), Shane Smeltz (Gold Coast United-Avustralya), Chris Wood (West Bromwich Albion-İngiltere).
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Murat Alper
Cevap
0
Görüntüleme
532
Murat Alper
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
465
Doğuş Pertez
esokmen
Cevap
1
Görüntüleme
850
esokmen


Üst Alt