Yeni yılda büyük ikramiye size çıkmış olsa neler yapardınız. ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Yeni yılda büyük ikramiye size çıkmış olsa neler yapardınız. ?
Evet arkadaşlar sizler neler yapardınız?

Valla benim aklıma hiç birşey gelmiyor Allaha şükür bir borcum sıkıntım yok:)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Çıkmamış gibi devam ederim hayatıma.
Koyarım bankaya dursun.
İhtiyacım oldukça beni takviye etmesi için kullanırım. :)

Bu arada bu tarz tartışmalarımızı artık konu dışı bölümünde yaptığımız için konuyu olması gereken yere taşıdım. :oke:)

Dwyane_Wade

Üye
İlk iş olarak miami şehrinden deniz kıyısındaki villalardan birini alırım...Altıma da süper lüks bir araba...:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Aynı mahallede, aynı evde yaşamaya devam ederim ama sürekli yatırım yaparım gayrimenkul vs onların kiralarını bankaya yatırırım. Paranın bir kısmı da faizde durur. Bu şekilde katlanır. :oke:

piri.reis

piri.reis

Üye
yarısına kontör alırım.

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Ülkeyi terkedip kendi işimi kurarım

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bu yaşıma kadar piyango bileti almadım bu yaşımdan sonra da almayı düşünmediğim için bana çıkması gibi bi durum söz konusu değil...ki bilet alıyo olsaydım bile olmayan paranın hesabını şimdiden yapmazdım zaten... :) en çok kimin ihtiyacı varsa ona çıksın...ve güle güle harcasın... :)

Daisy

Daisy

Üye
Maalesef böyle bir ihtimal yok, yaşım tutmuyor. :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
yarısına kontör alırım.
Baz istasyonu kursanız? :ehe

Ülkeyi terkedip kendi işimi kurarım
:hmmm Kutba gidersin sen bence Burak! Balık işine girersin :naughty:

bu yaşıma kadar piyango bileti almadım bu yaşımdan sonra da almayı düşünmediğim için bana çıkması gibi bi durum söz konusu değil...ki bilet alıyo olsaydım bile olmayan paranın hesabını şimdiden yapmazdım zaten... :) en çok kimin ihtiyacı varsa ona çıksın...ve güle güle harcasın... :)

25 Milyon YTL var ucunda :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
11 cep tel.i 24 sim mi ? sebebi nedir ? ya da ben bi alaka kuramasamda yaptığınız işle mi alakalı acaba ? gerçekten merak ettim... :) :) :) :)

piri.reis

piri.reis

Üye
11 cep tel.i 24 sim mi ? sebebi nedir ? ya da ben bi alaka kuramasamda yaptığınız işle mi alakalı acaba ? gerçekten merak ettim... :) :) :) :)

konuyu dağıttık ama cevapsız soru bırakmayalım.

hobi olarak başladığım cep telefonu- kontör - kampanya takip işlerine para kazanma amaçlı olarak devam ediyorum... her an hazırlıklı olmak zorundayım.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
24 saat online kontörcü Bilal abi. :ehe

piri.reis

piri.reis

Üye
bugünlerde öyleyim. haftaya biraz zor gibi.
gündüz 07.00 - 19.30 arası fabrikada çalışacağım.

__Midas__

__Midas__

Üye
ilk önce kartları kapatırdım yaw, ev arsa gayrimenkule yatırım yapardım kesinlikle, işyerini değiştirirdim arabayıda değiştirirdim :)

krazzo

krazzo

Üye
bileti yırtıp atardım :ehe

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
benim yapacak bişeyim kalmazdı beni ailem deliler hastanesine yatırırdı delirirdim:ehe

Pure Life

Pure Life

Üye
yani 25 milyon ytl :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt