Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni yıla nasıl girdiniz -gireceksiniz ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
batuone
Üye
Konu Sahibi
Yeni yıla nasıl girdiniz -gireceksiniz ?
Geçen sene Yeni yıla nasıl girdiniz -bu sene gireceksiniz ? Yazarsak eğlenceli olcağını düşünüyorum.
Konuyu nereye açacağımı bilemedim eğer yanlışsa özür diliyorum mod. 'lerden
Revengeful
Emekli Yönetici
Biz geniş bir evde parti Vericez
batuone
Üye
Konu Sahibi
Ben geçen sene yeni yıla tuvalette girdim.
İşte tam tuvaletteyim birden bi sesler 3.2.1.0
yehuu yaşasın falan die meğer yeni yıla tuvalette girmişim bu senede herhalde maxicepte konu açarken girerim
Revengeful
Emekli Yönetici
Yanlış olmasın bir kiz davet etti beni
femaleeagle1903
Üye
geçen sene pc başında olduğumu idda edenler var ben hatırlamıyorum bir arkadaşım öyle olduğumu söylüyor...yeni yıla senle konuşurken girdim diye yılın arkadaşı yapmıştı beni burdan ona Allah Belanı versin diyorum şaka vermesin tabi aslında vereceği belli ama benim yüzümden bulma de get lan başımdan
bu yıl ne yapacağımı hiç düşünmedim ama pcmsiz asla aslında msnmi vs kapatıp arkadaşsız gireceğim öyle bir kararı 2010un ilk günlerinde çoktan karar vermiştim neyse ne yapsam acabaaaaaaa acaba intahar mı etsem ?
jejep
Üye
istanbulda büyük bir parti var ama gidemiyorum
Mert
Üye
4ever P.T.T
Dafny
Üye
uyurken büyük ihtimalle
jejep
Üye
çok erken yatıyorsun demek
PhyscoDevil
Üye
bnm için özel bi anlamı yok ama cafenin birinde otururum büyük ihtimal arkadaslarla falan
yorgun oluyorum 10-11 gibi yatıyorum.yılbaşı cumartesiye geldiği için daha erken yatıcam hafta bitmiş oluyor
NowOrNewer
Üye
Bende alime kağıt kalm alıp ders çalışcam pcde kapatcam belki finalleri i bi şekilde atlatıp okulu 4 senede bitirp sonra diğer yılbaşıları koparak geçiriim benim 5 senelik planım bu 5 senelik kalkınma planı
X-LifeHard
Üye
Yeni yıla girenleri izleyerek girmiştim, aynı şekilde giricem
Geçen sene tam sıfırda gözlerim kapanmış bütün yılı uyuyarak geçirdim bu sene daha tedbirli olmayı düşünüyorum
batuone
Üye
Konu Sahibi
ben sabaha kadar yatmam heralde
Revengeful
Emekli Yönetici
Hay bendeki şansa ... 31 inde yurda gidicem ya Kaçıcam ulen
femaleeagle1903
Üye
‎7 Amerikalı bir danaya ortak olup kurban kesmedikce, ben noel ağacı süslemem arkadaş
2010 - 2011 olacak işte hepsi bu
Revengeful
Emekli Yönetici
yeni yıl sadece arkadaşlarla eğlenmemi sağlayacak bahanelerden biri, yoksa bana ne yeni yıldan
Reşwan
Emekli Yönetici
burda yaparım heralde müzik çerez cips sohbet telefon görüşmeleri falanda filanda evde oturmak istemiyorum her kanalda aynı saçma müzikler proğramlar oluyor hep. sakin olmak gerek diyorum öyle uçuk kaçık iyi olmuyor