Evet burada bir aileyiz.yeni yıla hep birlikte gireceğiz...

Üye olup daha ikinci mesajında biz bir aileyiz diyen üyelerden her zaman kuşkulanmışımdır. Altından mutlaka Henry'cik çıkar bunların![]()

gelayık olursam gelirim![]()

yanlış anlama arkadaşım seninle bir ilgisi yok. Aramızda olmana çok sevindik ayrıca. Hani her sitede vardır ya sürekli fake açanlar. admin banlamaktan yorulur ama onlar almaktan yorulmaz. öyle üyelerimiz var bizimde. ilk geldiğimde bende onlara benzetildim. tanıdıkça sevdiler. Seni de sevecelerine eminimÖnyargın biraz gülünç.sonuçta herkes burada sen de dahil yeni üyelikten yükseldin.Ben şu anda burada bir sürü konu açıyorum.Burası çok güzel bir site o yüzden arkadaşım...
Sen neden alındın ki o üyelik de senin mi yoksa ?

yok yaa bugün kafam çok karışık bende tam özür mesajı yollayacaktim adem kardeşime ama hala pm atamazsınız dior.Birden üstüme alındım tüm mesajları okuyunca![]()

Yok Tuncer kardeşim. Bir arıza var sürekli siteye dadanıp huzursuzluklar çıkaran. Onun sistemi de fake üyelikler alıp böyle şeyler yapmaktı. 2 mesaj atıp Maxicep mükemmel site çok faydalanıyorum diyerek aramıza dalmaya çalışıyordu. Keza sen eski üyesin seninle ilgisi yok.![]()