YENI YILA maxicep ILE GIRECEĞIZ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
YENI YILA maxicep ILE GIRECEĞIZ
Arkadaşlar yeni yılda bu sayfada herkes buluşmasını istiyorum.Geri sayımı hep beraber yapacağız Olur mu Gençlik?:ehe:megafon:

• Beğen
Tepkiler: begginpositive

begginpositive

Üye
Evet burada bir aileyiz.yeni yıla hep birlikte gireceğiz...

Dwyane_Wade

Üye
Bakalım nasip kısmet :D

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
öle xd

Perfect!

Üye
Bunu yeni yıl online buluşması olarak buluşmalar bölümüne açarsak daha güzel olur bence.

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Olur ama taşınmasi lazım

Odysseus

Odysseus

Üye
Üye olup daha ikinci mesajında biz bir aileyiz diyen üyelerden her zaman kuşkulanmışımdır. Altından mutlaka Henry'cik çıkar bunların :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Üye olup daha ikinci mesajında biz bir aileyiz diyen üyelerden her zaman kuşkulanmışımdır. Altından mutlaka Henry'cik çıkar bunların :D

Sonra da Enescik rapor eder ve Adem abicik banlardı :ehe
Ne günlerdi yaw :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
He yaw :D

Pure Life

Pure Life

Üye
temiz görünüyor bilemeyecem ama

ouSahin

ouSahin

Üye
ayık olursam gelirim :aha:

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Önyargın biraz gülünç.sonuçta herkes burada sen de dahil yeni üyelikten yükseldin.Ben şu anda burada bir sürü konu açıyorum.Burası çok güzel bir site o yüzden arkadaşım...

Pure Life

Pure Life

Üye
ayık olursam gelirim :aha:
gel sopa:

--------------- Ekleme ---------------

Önyargın biraz gülünç.sonuçta herkes burada sen de dahil yeni üyelikten yükseldin.Ben şu anda burada bir sürü konu açıyorum.Burası çok güzel bir site o yüzden arkadaşım...
yanlış anlama arkadaşım seninle bir ilgisi yok. Aramızda olmana çok sevindik ayrıca. Hani her sitede vardır ya sürekli fake açanlar. admin banlamaktan yorulur ama onlar almaktan yorulmaz. öyle üyelerimiz var bizimde. ilk geldiğimde bende onlara benzetildim. tanıdıkça sevdiler. Seni de sevecelerine eminim

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sen neden alındın ki o üyelik de senin mi yoksa ?

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Sen neden alındın ki o üyelik de senin mi yoksa ?

yok yaa bugün kafam çok karışık bende tam özür mesajı yollayacaktim adem kardeşime ama hala pm atamazsınız dior.Birden üstüme alındım tüm mesajları okuyunca:kop:

Neyse konuyu dağıtmadan devam edelim arkadaşlar

Neyse konuyu dağıtmadan devam edelim arkadaşlar:ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
yok yaa bugün kafam çok karışık bende tam özür mesajı yollayacaktim adem kardeşime ama hala pm atamazsınız dior.Birden üstüme alındım tüm mesajları okuyunca:kop:

Yok Tuncer kardeşim. Bir arıza var sürekli siteye dadanıp huzursuzluklar çıkaran. Onun sistemi de fake üyelikler alıp böyle şeyler yapmaktı. 2 mesaj atıp Maxicep mükemmel site çok faydalanıyorum diyerek aramıza dalmaya çalışıyordu. Keza sen eski üyesin seninle ilgisi yok. :)

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Yok Tuncer kardeşim. Bir arıza var sürekli siteye dadanıp huzursuzluklar çıkaran. Onun sistemi de fake üyelikler alıp böyle şeyler yapmaktı. 2 mesaj atıp Maxicep mükemmel site çok faydalanıyorum diyerek aramıza dalmaya çalışıyordu. Keza sen eski üyesin seninle ilgisi yok. :)

Tabiiki haklısın arkadaşım anlıyorum.Bende tabii ki çoğu kişiler gibi telefonuma program v.S ararken geldim bu siteye ama sonra maxicepin harika bir site olduğunu farkettim ve sonunda sadece yardım almak için değil,yardım etmek içinde burada eğlenip eğlendirmek için,gülüp güldürmek için bu siteye tekrar geldim.Çok teşekkür ederim arkadaşlarım

Arkadaşlar yeni yıla 3 kala nasıl gidio hayat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt