YENİ versiyonlarda hacki beceremeyenler buraya...%100 HACK

Sponsorlu Bağlantılar

armageddon84

Üye
işin gücün rast gelsn kardesm

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Seninde kardeşim :)

deme_yaw

deme_yaw

Üye
neden bunun signed olanını paylaşmıyoruz ???

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş signed olanını para ile satıyolarda ondan şimdi anladınmı ?

mrcyggle

Üye
xplore dedigin olayı nerden bulucam dostum

runyyy

runyyy

Üye
arkadaşım emeğine sağlık gerçekten kullanışlı bir programa benziyor ancak ben hellox kurmaya çalışıyorum installing root cert diye bi yerde kalıyor çıldıracam yaa ilginize şimdiden teşekkür ederim yardım ederseniz çok sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
5800 a olmaz be kardeşim hellooxun eski versiyonu o boşuna uğraşma..

aliçoooo

aliçoooo

Üye
5800 a olmaz be kardeşim hellooxun eski versiyonu o boşuna uğraşma..

Evd Nadir abi Haklı..v40 sürümüne daha su anda Hack Yapılamıyor(helloxdan).ßir Yöntem Var forumumuzda ama oda biraz riskli iş..Helloxu beklemek en akıllıca:ehe

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım emeğine sağlık gerçekten kullanışlı bir programa benziyor ancak ben hellox kurmaya çalışıyorum installing root cert diye bi yerde kalıyor çıldıracam yaa ilginize şimdiden teşekkür ederim yardım ederseniz çok sevinirim

5800 e olmaz daha bu biraz daha beklemek gerek :)

runyyy

runyyy

Üye
çok teşekkür ederim arkadaşlar ama bian için sevinmiştim yaa :) çok fazla anladığımı söleyemem ama bu formda sizin sayenizde inşallah daha fazla öğrenirim keşke v40 yüklemeden önce yapsaydım :)) beklemek şart oldu :)

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim arkadaşlar ama bian için sevinmiştim yaa :) çok fazla anladığımı söleyemem ama bu formda sizin sayenizde inşallah daha fazla öğrenirim keşke v40 yüklemeden önce yapsaydım :)) beklemek şart oldu :)

Evet v40 a olmuyor bu :) Ama v31e oluyordu :)

sek00

sek00

Üye
benım tel 5320 xm.Şu xploreyi nereden bulcm bnde ole bıse yok

theabraxas

Üye
Çok teşekkür ederim. Ama bir sorum olacak. Eğer bu hack işlemini kaldırmak ve telefonu eski haline getirmek için ne yapmam gerekir?

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
runyyy

runyyy

Üye
helloxu beklememe gerek kalmadı bu sitededki anlatımdan 5800 v40 ya hack başardım sonunda :D

Revengeful

Emekli Yönetici
eline sağlık

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Riski almışın bravo kardeşim :D Önemli değil Mert

Üst Alt