Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her yerde bulursun Googleye yaz hemen çıkar sonra Maxicep in arama yerine yaz çıkar her yerde bulursun
runyyy
Üye
arkadaşım emeğine sağlık gerçekten kullanışlı bir programa benziyor ancak ben hellox kurmaya çalışıyorum installing root cert diye bi yerde kalıyor çıldıracam yaa ilginize şimdiden teşekkür ederim yardım ederseniz çok sevinirim
Nadir
Emekli Yönetici
5800 a olmaz be kardeşim hellooxun eski versiyonu o boşuna uğraşma..
Evd Nadir abi Haklı..v40 sürümüne daha su anda Hack Yapılamıyor(helloxdan).ßir Yöntem Var forumumuzda ama oda biraz riskli iş..Helloxu beklemek en akıllıca
arkadaşım emeğine sağlık gerçekten kullanışlı bir programa benziyor ancak ben hellox kurmaya çalışıyorum installing root cert diye bi yerde kalıyor çıldıracam yaa ilginize şimdiden teşekkür ederim yardım ederseniz çok sevinirim
çok teşekkür ederim arkadaşlar ama bian için sevinmiştim yaa çok fazla anladığımı söleyemem ama bu formda sizin sayenizde inşallah daha fazla öğrenirim keşke v40 yüklemeden önce yapsaydım ) beklemek şart oldu
çok teşekkür ederim arkadaşlar ama bian için sevinmiştim yaa çok fazla anladığımı söleyemem ama bu formda sizin sayenizde inşallah daha fazla öğrenirim keşke v40 yüklemeden önce yapsaydım ) beklemek şart oldu