Yeni versiyon eBuddy 2.02.jar (e71'de denenmiştir)

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Yeni versiyon eBuddy 2.02.jar (e71'de denenmiştir)
İndirmek için:

Tepkiler: menzil957, paspartuuuu, adoket ve 1 kişi daha

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

zaza

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil

yeni versiyonda rakamdan başka bi şey yazamıyorum.yani tuşların üzerindeki 1234567890*# karakterlerinden başka bişey yazamıyorum.nasıl düzeltebilirim

--------------- Ekleme ---------------

ebuddy 2.5 ta yazı yazamıyorum.
Sadece 1234567890*# bunları yazıyor. Yardım lutfen

Nokia e71 de direkt olarak programın arayüzünemi yazılıyor yoksa telefon yazı düzenleyicisinde yazdıktan sonra mı ebuddye geçiyor?

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonların yazma dili türkçe olduğu için klavyeli tellerde mesela i harfini yazmak için l tuşuna basılı tutmak lazım program jar olunca bu işe yaramaz mecburen ı harfine basmanız gerekecek ama ayarlar bölümünde yazma dili türkçe olduğu için ı işe yaramaz taki yazma dili ingilizce olana kadar o zaman ı harfi i olarak kullanılır bunun sebebi ise artık yeni versiyonda yazacağınız metln için ayrı sayfa açılmamasıdır size tavsiyem 2.01 kullanmanızdır ayrı sayfada açılan kişisel ileti bölümü dlrek telefonun orjinal yazma dili olduğu için sorun yaşamazsınız mesela ben e71 kullanıcısıyım jar dosyalardaki bu durumu farkedlnce genelde bu tür programlarda sis olan programlara yöneliyorum mesela opera yerine ucweb kullanıyorum yani bütün sorun jar programın klavyeli tellerde tam olarak adepte olmaması yani tuş kombinasyonunda

Versiyon 2.0 çıktığında e63 için olanı indirdim türkçe karakter sorunu vardı.N73 için olanı indirdim telefonun düzenleyicisi ile mesaj yolluyordu.Denemedim ama muhtemelen yeni versiyonda da işe yarayabilir.

Ya arkadaşlar bunu paylaşmış siniz güzel de n73 te rakam'dan başka bir şey yazmıyor bu yapistir kopyala'da olmuyor ne yapacağım ?? Yardım please

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Bide kendi sitesinden indirmeyi dene belki n73 e tam uyarlanamıyordur

maxibrk

Üye
Bu sürümü ariyordum. Yeni sürümlerde eBuddy ID ile girişi kaldırmışlar. Teşekkürler.