Rosetta Stone 4.3 pro versiyon Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

tommm2434

tommm2434

Üye
    Konu Sahibi
Rosetta Stone 4.3 pro versiyon Türkçe
Rosetta Stone'un dil öğretme uygulamasını türkçeye çevirerek sizlere sunuyorum.
- İçinde 24 farklı dil bulunmaktadır.
- Pro versiyon olduğu için istediğiniz dili ve içeriği ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.
- İçinde hikayeler bulunmakta bu bölüm sayesinde istediğiniz dilin hikayelerini hem okuyup hem de dinleyebilirsiniz.

Bir teşekkürü ve yorumu çok görmeyin. Yeni çevirilerle karşınızda olacağım.
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: muzo27, aaykutt1, Bab-ı Umut ve 5 diğerleri

Buğra

Buğra

Admin
Paylaşım için :tşk:

• Beğen
Tepkiler: tommm2434

omrcyrgl

Üye
5.00 için diller yokmu. 4.3 ün apk sını buldum ama sizin dil paketinizi ekleyemedim. yüklenemedi hatası veriyor.

• Beğen
tommm2434

tommm2434

Üye
    Konu Sahibi
5.00 için diller yokmu. 4.3 ün apk sını buldum ama sizin dil paketinizi ekleyemedim. yüklenemedi hatası veriyor.
5 sürümünü daha çevirmedim ama bu uygulamanın bu kadar ilgi göreceğini düşünmezdim. O zamn kısa sürede çeviriye başlıcam ve biterse yine maxicepe eklicem çok teşekkür ederim. Not: Uygulamanın farklı sürümlerindeki dil paketleri sadece kendi sürümlerinde işe yaramaktadır.

tommm2434

tommm2434

Üye
    Konu Sahibi
Rosetta Stone un yeni sürümünü çevirdim ama bir sıkıntı bulunmakta. Bu sıkıntı uygulamayı açar açmaz 2 butonun gelmesi ve bu butonlardan birinde hesap oluştur u seçtikten sonra 4 aşamalı öğrenme sürecinden sonra uygulamanın açılmamasıdır.

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Rosetta Stone un yeni sürümünü çevirdim ama bir sıkıntı bulunmakta. Bu sıkıntı uygulamayı açar açmaz 2 butonun gelmesi ve bu butonlardan birinde hesap oluştur u seçtikten sonra 4 aşamalı öğrenme sürecinden sonra uygulamanın açılmamasıdır.

5.0.1 pro sürümünün çevirisinde mi bu oluyor?

dark3434

Üye
Üstad Android 7 versiyon kullanıyorum.paket bozuk hatası veriyor,benim sürüm ilemi alakalı acaba.

SAMSUNG-SM-N920A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tommm2434

tommm2434

Üye
    Konu Sahibi
Üstad Android 7 versiyon kullanıyorum.paket bozuk hatası veriyor,benim sürüm ilemi alakalı acaba.

SAMSUNG-SM-N920A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayır android sürümüyle alakalı deil. Mt manager la türkçeye çeviriom bazen sıkıntılar yapabilio heralde imzalamayla ilgili sorunlar var

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
hayır android sürümüyle alakalı deil. Mt manager la türkçeye çeviriom bazen sıkıntılar yapabilio heralde imzalamayla ilgili sorunlar var

Paket bozuk hatası veriyorsa eğer büyük ihtimal ile imzasız bir şekilde paylaşılmış. İmzalandıktan sonra sorunsuz bir şekilde kurulabileceğini tahmin ediyorum.

tommm2434

tommm2434

Üye
    Konu Sahibi
Paket bozuk hatası veriyorsa eğer büyük ihtimal ile imzasız bir şekilde paylaşılmış. İmzalandıktan sonra sorunsuz bir şekilde kurulabileceğini tahmin ediyorum.
Haklısın ama bazen imzaladıktan sonra sorun devam edebiliyor. Bu arada 5.0.1 in modlu versiyonunu bulamadım.

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Haklısın ama bazen imzaladıktan sonra sorun devam edebiliyor. Bu arada 5.0.1 in modlu versiyonunu bulamadım.

5.0.1 modlu versiyonu yoktur. ama paylaştığın bu uygulamayı imzalayarak paylaşabilirsin. Vaktin kısıtlı ise mesaj yaz, ben hallederim. Üyeler rahatça kullanırlar.

Kolay gelsin.

• Beğen
tommm2434

tommm2434

Üye
    Konu Sahibi
5.0.1 modlu versiyonu yoktur. ama paylaştığın bu uygulamayı imzalayarak paylaşabilirsin. Vaktin kısıtlı ise mesaj yaz, ben hallederim. Üyeler rahatça kullanırlar.

Kolay gelsin.
Düşüncen için çok sağol şöyle yapalı. Ben bunu yarın paylaşiyim imzalayıp. Çünkü vakit ayıramıcam.
İmzalı versiyon siteye eklendi. 4.3 sürmünü indirdiğiniz butonun hemen altında bulunmakta.

• Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut
muzo27

muzo27

Üye
:tşk:

• Beğen

sempaticafe

Üye
Düşüncen için çok sağol şöyle yapalı. Ben bunu yarın paylaşiyim imzalayıp. Çünkü vakit ayıramıcam.
İmzalı versiyon siteye eklendi. 4.3 sürmünü indirdiğiniz butonun hemen altında bulunmakta.
Emeğine sağlık. programı denemek istiyorum. kurulum için sadece imzalı sürümü indirmem yeterli mi ? ( sony xperia z2 ) rootlu.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt