[Yeni ve En Basit ] System Hack,Sertifika Sorununa Son - HelloCarbide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim n95 8gb de secman çalışmıyo burdaki diğer n95 8gb kullanıcıları ise secmanı tlf da çalıştırdıklarını söylemişler. bunun yöntemi nedir acaba

--------------- Ekleme ---------------

değerli bilgileriniz için teşekkürler. yalnız bu uygulamayı telefonumda çalıştıramadım. hellocarbide programını indirdim kurdum dediğiniz gibi modo yu da kurdum instalserver exe yi de e içerisine kaydettim. olmayan şey ise hellocarbide de programı çalıştırıyorm seçeneklerden menu1 i seçiyorum enter dediğimizde malesef hiçbirşey sormadan prg kendiliğinden kapanıyo ne yapmam gerekiyo yanlış yaptığım husus nedir? ilginiz için tşk ederim

bunların yeni versiyonları yokmu süresi geçmiş sertifika diyor yüklemiyor hiçbirini amma uyuz oldum bu tele satacam ilk fırsatta ....

yorumları okuyamadım vaktim yok ama 5800 ım var buncları yapabilirmiyim ve diğer sorum bunları yapınca sertifika sorunu ortadan kalkıyormu yani her uygulamayı yükleyebilirmiyim

hedep

Üye
e90 çalışmaz, hatta senin verdiğin dosyalar dahi kurulamaz, kurulsa dahi güncelleme ister güncelle desek bile çalışamaz,

mhmtgnd

Üye
SÜRESİ GEÇMİŞ..................

hay Allah razı olsun dostum emeğine sağlık....

teşekkür ederim gerçekten işime yaradı

S.a

KArdeşim Herşey Tamam sorunsuz ılerlıyor 1. Modo programı ıle sistem klosorlerıne erişim i sağlayamadım Tek sorunum bu ne X-plorer da nede baska bı sekılde Sys: / bin i bulamıyorum Sys ın ıcıne gıremıyorum gırsem gerısını halledecemde bı turlu olmadı Tek sorunum bu Yardımcı olabılecek var Beklıyorum

Yaparken Hata Yaptım Unuttum Xplorer i :S Nasıl Düzelecek ?

değerli bilgileriniz için teşekkürler. yalnız bu uygulamayı telefonumda çalıştıramadım. hellocarbide programını indirdim kurdum dediğiniz gibi modo yu da kurdum instalserver exe yi de e içerisine kaydettim. olmayan şey ise hellocarbide de programı çalıştırıyorm seçeneklerden menu1 i seçiyorum enter dediğimizde malesef hiçbirşey sormadan prg kendiliğinden kapanıyo ne yapmam gerekiyo yanlış yaptığım husus nedir? ilginiz için tşk ederim[/QUOTE]

bende aynı durumdayım hellocarbide de aynı sorunu yasıyorum yardım plz

major3

Üye
hellocarbide da sertifika hatası veriyor. elinde hellcarbide olan paylaşabilirmi yada pm..

aynen böyle oluyor sys ye ulaşamıyoruz yokmu yardım edecek (n79)

bunların da sertifika zamanı gecmis :S

HelloCarbide acılıyor menu1 basınca program kapanıyor ne yapmam gerek

6700 s de denedim olmuyoooo!!! cihazı yeniden baslat cıkmıo ve sorulara yes dememe ragmen sys acmıo

6700s de denedim sorulara evet dememe ragmen acmıyo sys yi biri yardm edebilir mi???

yilos47

Üye
kardesim çok çok sağol basarıyla tlimi hackladım kimse olmuor demesin oluyor hemde başarilı çok ii bi şey artık herşeyi yükleyebiliyorum tl n73

arkadaşlar n96 ya olmuyor bu n96 için bi yöntem yok mu ?

x128

Üye
5800 V52.000.7 DE Hellocarbide proğramı kuruluyor. fakat proğramı çalıştırdığım zaman beyaz ekran geliyor seçenekler menu 1 dediğim zaman proğram kapanıyor. bu proğramları telefona kuramayan arkadaşlar ise önce OPDA dan Cer ve dosyaları alıp (sertifika için) SignSİS Proğramıyla bu proğramları sertifikalıyacak sonra kuracak yoksa helloyu kuramazsınız.

ememre

Üye
ben n73 de denedım calısıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...