hackerbeen
Üye
Yeni üye-yeni paylaşım (film müziği ve amator gitar) mp3,kısa
1----Japonyada 2008 yılın filmi seçilmiş -DEPARTURES-Müziği filmden çektim 3-4 işlemde melodi haline getirdim.Paylaşmak istedim umarım beğenırsınız....(Bu arada film turkiyede vizyona girmedi galıba p2p sitelerden veya kaza vs den temın edip izleyın şiddetle tavsiye)Dinleyenler derler olum marşı gibi ama gerçek filmin konusu bir japon ınanısına vede toresine göre defin işlemini ve bunu ıstemeyerekte olsa meslek kabul edip yapan bi muzisyenı konu alıyor...
2-- Buda netten amator muzik yapan arkadasın parcasının giriş kısmı sesler amator oldugu için baya bi düzeltmek için uğraştım fakat bu kadar duzeltebildim....
3---Bi arkadaş daha yapmış ama başında konuşma var ben biraz daha o bolumleri kestim vede eco ladım kendi çabamca çok güzel hareketler bunlar - yılbaşı taksici - domuz giribi ol inşallah...
Hepsi ön dinlemeli nasip olursa bu başlıktan devam edeceğim...Bu arada herkese merhaba ilk mesajım forum gerçekten güzel tam paylaşım mekanı olmuş webmaster ları kutluyorum...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2-- Buda netten amator muzik yapan arkadasın parcasının giriş kısmı sesler amator oldugu için baya bi düzeltmek için uğraştım fakat bu kadar duzeltebildim....
3---Bi arkadaş daha yapmış ama başında konuşma var ben biraz daha o bolumleri kestim vede eco ladım kendi çabamca çok güzel hareketler bunlar - yılbaşı taksici - domuz giribi ol inşallah...
Hepsi ön dinlemeli nasip olursa bu başlıktan devam edeceğim...Bu arada herkese merhaba ilk mesajım forum gerçekten güzel tam paylaşım mekanı olmuş webmaster ları kutluyorum...