• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Yeni üye-yeni paylaşım (film müziği ve amator gitar) mp3,kısa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hackerbeen

Üye
    Konu Sahibi
Yeni üye-yeni paylaşım (film müziği ve amator gitar) mp3,kısa
1----Japonyada 2008 yılın filmi seçilmiş -DEPARTURES-Müziği filmden çektim 3-4 işlemde melodi haline getirdim.Paylaşmak istedim umarım beğenırsınız....(Bu arada film turkiyede vizyona girmedi galıba p2p sitelerden veya kaza vs den temın edip izleyın şiddetle tavsiye)Dinleyenler derler olum marşı gibi ama gerçek filmin konusu bir japon ınanısına vede toresine göre defin işlemini ve bunu ıstemeyerekte olsa meslek kabul edip yapan bi muzisyenı konu alıyor...

2-- Buda netten amator muzik yapan arkadasın parcasının giriş kısmı sesler amator oldugu için baya bi düzeltmek için uğraştım fakat bu kadar duzeltebildim....

3---Bi arkadaş daha yapmış ama başında konuşma var ben biraz daha o bolumleri kestim vede eco ladım kendi çabamca çok güzel hareketler bunlar - yılbaşı taksici - domuz giribi ol inşallah...

Hepsi ön dinlemeli nasip olursa bu başlıktan devam edeceğim...Bu arada herkese merhaba ilk mesajım forum gerçekten güzel tam paylaşım mekanı olmuş webmaster ları kutluyorum...:oke:

• Beğen
Tepkiler: haltie

haltie

haltie

Üye
ilk tesekkürü ben vereyim ozaman :alkis

hackerbeen

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkur ustad paylaşmak güzel şeydir.Baya bi melodiyi aradım hanı dırek dınledığınde bu ne dıyosun ama filmden sonra muzik bağımlılık yapıyo.O kadar çaba harcadım yanlız olmaz...Çünkü hepsini tek tek ben duzenledim hataları olabılır affola.Ha bide --KESİNLİKLE VİRUS TARAMASI YAPIN.Benım pc de yok ta sayet mcafee kurulu gozden kaçırırsa sorun teşkıl etmesın...Sizlerin arasında olmak guzel...İyi geceler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt