KeremKilic
Üye
Yeni Turkcell hat alacaklara veya hazır karttan faturalıya geçen Turkcell'lilerin dikkatine!
Turkcell'in istisnasız bütün müşterilerine yaptığı bir para tuzağından bahsedecem. Turkcell hat alan veya turkcell hazır karttan faturalıya geçen müşterilerin ilk ayki faturalarına +50 lira geliyor. Ben faturalıya geçtiğim gün 250 MB internet paketi yaptım. İnternet paketinin onay mesajı bile geldi. İnternet paketim var diyerek interneti kullandım.. Ondan sonra turkcell müşteri hizmetlerini arayıp internet paketimde ne kadar kaldığını sordum ve internet paketim olmadığını söylediler. Ve faturam 29 lirayken 80 lira olmuş.
Arkadaşlar YEMEYİN BUNLARI. Herkese aynı şeyi yapıyorlar benim tanıdığım herkes bundan madur. Söyledikleri şey; cebinizde internet açık kalmıştır, yanlışıkla internete girmişsiniz, telefonunuzu kurcalıyan biri internete girmiş olabilir...
BÖYLE DURUMLARDA HEMEN FATURAYA İTİRAZ EDİN. "1 kereye mahsus faturanız bizden" diyecekler emin olun çünkü bunu özellikle yapıyorlar. Bu olay sadece benim başıma gelmedi ben bunu en az 10 kişiden duydum. Herkesde yanlışıkla internete girdiğini sanıyor!
Arkadaşlar YEMEYİN BUNLARI. Herkese aynı şeyi yapıyorlar benim tanıdığım herkes bundan madur. Söyledikleri şey; cebinizde internet açık kalmıştır, yanlışıkla internete girmişsiniz, telefonunuzu kurcalıyan biri internete girmiş olabilir...
BÖYLE DURUMLARDA HEMEN FATURAYA İTİRAZ EDİN. "1 kereye mahsus faturanız bizden" diyecekler emin olun çünkü bunu özellikle yapıyorlar. Bu olay sadece benim başıma gelmedi ben bunu en az 10 kişiden duydum. Herkesde yanlışıkla internete girdiğini sanıyor!