yeni tomtom 8.40 haritalari 2 alternatif

Sponsorlu Bağlantılar

romantikasik

Üye
    Konu Sahibi
yeni tomtom 8.40 haritalari 2 alternatif

en guncel turkiye haritasi

hotfile

META TEXT:
; Turkey_840_2561
68 B7 BA 14 9A 28 90 84 36 58 FF 01 BC 4A 32 59 Turkey-105.meta

ilac burdan

DACH 840.2562

yada

; DE_AT_CH_840_2562
71 6A 75 20 F5 79 EF 64 3C 08 53 1B B9 9C 64 C0 DE_AT_CH-106.meta

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Western Europe 1GB 840.2561

yada

; Western_Europe_1GB_840_2561
4D 19 AC CD 28 5A 8F 71 F3 D4 75 08 99 08 EC 45 Western_Europe_1GB-105.meta

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Europe 2GB 840.2568 avrupadan turkiyeye kadar olan tek harita

yada

; Europe_2GB_840_2568
8F 28 FF 02 B3 E8 AE 6B 31 7B 73 04 C1 F6 6D 44 Europe_2GB-114.meta
--------------------------------------------------------------------------------------

Eastern_Europe_840_2562

yada

; Europe_840_2562
88 4D FA F9 D5 AF 1A 55 9D 8D F5 F9 65 39 B3 F6 Europe-106.meta

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eastern Europe 840.2561

; Eastern_Europe_840_2561
66 1B 59 D3 84 B3 84 4E 5A F3 B5 00 5D D5 CF B8 Eastern_Europe-105.meta

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Western_and_Central_Europe_2GB_840_2562

yada

; Western_and_Central_Europe_2GB_840_2562
65 D5 8E BE C5 57 9D 8A 5A 3A 57 4D 44 3C 50 0A Western_and_Central_Europe_2GB-106.meta
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike ", Orhan066 ve penguen57

asilgenc64

Üye
n95 8gb oluyormu kardes

umitsayan

Üye
TOMTOM One GPS cihazım var. burda yayınlanan haritaları GPS cihazınada yükleyebiliyormuyum. Eğer oluyorsa ne şekilde oluyor tarif edebilirmisiniz.

romantikasik

Üye
    Konu Sahibi
TOMTOM One GPS cihazım var. burda yayınlanan haritaları GPS cihazınada yükleyebiliyormuyum. Eğer oluyorsa ne şekilde oluyor tarif edebilirmisiniz.

burda soylenmez heralde nasil kirildigi butun tomtom cihazlara olur haritalar

turklove

Üye
hocam kusura bakma ama program nasil yukleniyor anlatabilirmisin ben glofiss x600 e yukledim almanca cikti ve internet baglantisi istiyor ayrica hicbir haritayi gormuyor

romantikasik

Üye
    Konu Sahibi
hocam kusura bakma ama program nasil yukleniyor anlatabilirmisin ben glofiss x600 e yukledim almanca cikti ve internet baglantisi istiyor ayrica hicbir haritayi gormuyor

almancayi dil bolumunden turkce yapabilirsin ikinci ise haritayi kirmalisin kiramazsan hangi harita oldugunu yaz ve cihazin id nosunu kirar gonderirim sana

turklove

Üye
Hocam merhaba tekrardan tomtom acildiginda menu hic cikmiyor sadece almanca birseyler yaziyor menuye ulassam turkce yapicam ama menu acilmiyor turkce harita bana lazim aletin id nosu herhalde imei olmasi gerek -359083010150806 galiba kurma islemini yanlis yapiyorum adim adim kisaca aciklama yapabilirseniz sevinirim saygilar

macman

macman

Üye
teşekkürler.

romantikasik

Üye
    Konu Sahibi
cihazin id nosu imei degil kardes uydu yerine tikladiginda orda yazar id nosu

penguen57

Üye
paylasım ıcın tesekkurler emegıne saglık

erman27

Üye
Arkadasim merhaba eline saglik süper seyler sunmussun saol. Bana yardim edermisin, benim noki n73 üm var tomtom 6 yükledim 2 yildir kullaniyorum. Ben Almanyada oturuyorum benim tomtom da almanya ve eastern avrupa (türkiye dahil) var ama eskidi artik bende bunun günceli varmi ama sadece almanya ve türkiye lazim bana. Yardimci olursan sevinirim.

crossfireTR

Üye
linler ölü amabunlar işinize yararmı bilmem

Linkler yenilendiği için bunu indirmeyiniz pls

romantikasik

Üye
    Konu Sahibi
linkler yenilendi arkadaslar haritanin versiyonuda butun tomtomlara olur

yasamali

yasamali

Üye
slm,arkadas
ben yeni bir tomtom xl iq navi aldim ama icinde tr yok burda verdiklerin benim cihaza uyarmi acaba uymazsa bosa indirmeyelim bukadar partlari simdiden tesekürler emegine

romantikasik

Üye
    Konu Sahibi
slm,arkadas
ben yeni bir tomtom xl iq navi aldim ama icinde tr yok burda verdiklerin benim cihaza uyarmi acaba uymazsa bosa indirmeyelim bukadar partlari simdiden tesekürler emegine
tomtom xl sorunsuz calisir kardes harita nasil kirilir forumda fotolu aciklama yaptim ordan bakip kirabilirsin haritalari saygilar

yasamali

yasamali

Üye
arkadasim benim tomtom cihazi hafiza kartli deil yani ana bellek var 2GBlik indirmek istedigim almanya ve türkiye kapsamli olan yanlis deilse Europe 2GB 840.2568 avrupadan turkiyeye kadar olan tek harita bu
deilmi indirsem benim 2 gb lik bellek tam olarak yetermi yetmezmi!!!!!!!!!!
ve diger sorum tom tomu kurduktan sonra haritayi oldugu gibi icine mi atacam ve meta yi nere yoksa onudami oldugu b+gibi atacam tam olarak nasil bir yardimci olursan sevinirim kardes
simdiden tesekür ederim

romantikasik

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim benim tomtom cihazi hafiza kartli deil yani ana bellek var 2GBlik indirmek istedigim almanya ve türkiye kapsamli olan yanlis deilse Europe 2GB 840.2568 avrupadan turkiyeye kadar olan tek harita bu
deilmi indirsem benim 2 gb lik bellek tam olarak yetermi yetmezmi!!!!!!!!!!
ve diger sorum tom tomu kurduktan sonra haritayi oldugu gibi icine mi atacam ve meta yi nere yoksa onudami oldugu b+gibi atacam tam olarak nasil bir yardimci olursan sevinirim kardes
simdiden tesekür ederim
daha kucuk bi harita eklicem avrupadan turkiyeye kadar rardan cikarip cihazin icine atiyosun ilac verdim resimli nasil yapildigini gosterdim fotolu olarak yapamazsan ozelden msn gonderirsin

--------------- Ekleme ---------------

ilk sayfanin en altina ekledim haritayi ordan indir kardes

8.40 2563 haritasi

yasamali

yasamali

Üye
saol kardesim ilk firsatta indirip deneyecem
fakat dün deneme amacli sadece türkiyeyi indirdim ve tomtomun icine attim resimdeki gibi ilaclama yapdim ve islemleri dedigin gibi takip ettim anlamadigim bir konu meta dosyasini bos bir text sayfasi acip dosya adini meta diyemi adlandiracam yoksa meta tsxk diyemi cünkü denedim haritayi tanimadi ve eski sürümüm olan centra europa yida tanimadi komple cihazi sildim allah tan pc me yedeklemistim tekra kurdum
en önemlisi indirdim haritalari ben cihazin icini sildikten sonra hangi pragramla cihaza yükleyecem
özelden msnini nasil bulurum senin yurt disindasin sende nerden?

romantikasik

Üye
    Konu Sahibi
saol kardesim ilk firsatta indirip deneyecem
fakat dün deneme amacli sadece türkiyeyi indirdim ve tomtomun icine attim resimdeki gibi ilaclama yapdim ve islemleri dedigin gibi takip ettim anlamadigim bir konu meta dosyasini bos bir text sayfasi acip dosya adini meta diyemi adlandiracam yoksa meta tsxk diyemi cünkü denedim haritayi tanimadi ve eski sürümüm olan centra europa yida tanimadi komple cihazi sildim allah tan pc me yedeklemistim tekra kurdum
en önemlisi indirdim haritalari ben cihazin icini sildikten sonra hangi pragramla cihaza yükleyecem
özelden msnini nasil bulurum senin yurt disindasin sende nerden?

abi ilaci indirdiysen icinde metalar kayitli hicbirsey yapmana gerek yok sadece fotodaki gibi yapman eger haritayi tanimadiysa ilacla sysstemi de kirman lazim ozaman tanir haritayi

esra77

Üye
selam arkasim bu haritalari sen paylasima sundugun icin cok tesekür ederim bu isin ustasisiniz galiba!
araniza yeni katildim
benim ricam ben yeni tomtom xl iq routes edition aldim fakat bunun icinde Central Europa v835.2464 haritasi var ben buna türkiye haritasi da olan "europe 2gb 8.40 2563 avrupadan turkiyeye 1.63gb"
yüklemek istiyorum bana yardimci olurmusunuz lütfen
haritayi indirdim cihaza yükledim ilaclamayida dediginiz gibi yaptim fakat bu harita kullanilmaz diyor yardiminizi bekliyorum simdiden tesekür edrim