YENİ TEMA EFEKTLERİ (5800 ve N97)EFEKTLİ TELEFONUN OLSUN TAM ANLATIM %100 !

Sponsorlu Bağlantılar

ris21

ris21

Üye
    Konu Sahibi
YENİ TEMA EFEKTLERİ (5800 ve N97)EFEKTLİ TELEFONUN OLSUN TAM ANLATIM %100 !
HACKLİ TELEFONLAR İÇİNDİR 5800 v50 DE ÇALIŞIYOR ADIM ADIM UYGULAYIN % 100 KESİN ÇÖZÜM KOLAY GELSİN(alıntı)
Yeni tema efekti için yapmamız gerekenler neler peki?
1- Öncelikle HelloOX 1.0.3 programını indiriyoruz ve sertifikalandırıp kuruyoruz…

2- Zipli Dosya içinden X-Plore programı da çıkacak!! Bunu da telefonumuza yüklüyoruz!!
3- Programları yükledikten sonra önce Uygulamalardan HelloOX çalıştırıyoruz.
HelloOX ROMPatcher programını yükleyecek. Yüklemeden sonra ROMPatcheri çalıştırdığımıza 2. resimdeki kısımları görmemiz gerek

4- X-Plore Programını çalıştırıyoruz. Menu / Tools / Configurations seçiyoruz ve açılan sayfadan sırasıyla, Show Hidden files, Show ROM drives, Show RAM drives, Show system files sekmelerini seçiyoruz ve programdan çıkıyoruz.

5- X-Plore ile Z / sys / bin içine giriyoruz ve EFSrv.dll dosyasını arattırıyoruz

Bulduğumuz dosyayı kopyalıyoruz ve hafıza kartında daha sonra bulabileceğimiz bir yere yapıştırıyoruz

6- c2z eklentisini indiriyoruz.
c2z - İndirdiğimiz c2z zipli dosyasını açıyoruz.
- Önceden kopyaladığımız EFSrv.dll dosyasını hafıza kartından bilgisayarımızdaki c2z klasörünün içine yapıştırıyoruz.
- c2z klasörü içinde yer alan c2z.exe yi çalıştırıyoruz. Program 2 dosya daha oluşturacak.

Oluşturulan c2z.rmp dosyasını hafıza kartında patches klasörü içine kopyalıyoruz

7- Kastor UI effect lerini indiriyoruz – Zipli dsoya içinde yer alan KastorUI effects klasörünü hafıza kartımıza kopyalıyoruz KastorUI effect / KastorUI / KastorUI.rmp dosyasını hafıza kartındaki patches klasörüne kopyalıyoruz

8- X-Plore programı ile hafıza kartında yer alan KastorUI effect / effects klasörünü c:/resources içine kopyalıyoruz
9- Hafıza kartındaki KastorUI effect / Skins klasörünü c:/resources içine kopyalıyoruz
10- Tekrar hafıza kartında KastorUI effect / KastorUI klasörüne geliyoruzburada 5 tane dosya göreceksiniz .sel uzantılı bende haze ve jing çalıştı siz diğerlerini de deneyebilisrisniz.
jing.sel
dosyasını yeniden adlandırıyoruz ve adını 101f84b9.sel yapıyoruz
101f84b9.sel dosyasını c:/resource/skins/ içine kopyalıyoruz.
( NOT: hangi efekti kullanacaksak efektin adını 101f84b9.sel şeklinde değiştiripc:/resource/skins/ altına kopyalamamız gerek. Değişiklikten sonra Tema efektlerini kapatıp tekrar açmanız gerek etkin olması için!! )
11- Menü/uygulamalar/ROMPatcher i çalıştırıyoruz. KastorUI ve c2z dosyalarını aktive ediyoruz

12- Menü / Ayarlar / kişisel / temalar / genel / den seçili temamızda seçenekler / Tema efektleri / açık seçiyoruz
Hepsi bukadar..
Biraz karışık ama merak edenler deneyebilir…

• Beğen
Tepkiler: dust61, bymen07, sinan 2 ve 5 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Helloox2 1.0.3 ün 5800 ı hacklediğinden emin misin?

ris21

ris21

Üye
    Konu Sahibi
Helloox2 1.0.3 unutun forumda verilen rompatcher li hackten sonra yapmanız gereken sadece c2z.dll dosyasını değiştirmek olay bu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
denesinler bakalım..

fatih82

fatih82

Üye
bu kadar uğraşana kadar efekt klasörünü c.reourse klasörünün içine kopyalayın c2z patchini aktif edin teme efektlerini açıp kapatın tamam ben sualth arkadaşın verdiği v50 hack dosyasında sorunsuz ir şekilde çalışıyor efektler ben böyle kullanıyorun ne teli kasıyor nede başka bir şey oluyor

n_yavuz

n_yavuz

Üye
yaptım oldu teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

kardeş bazı düğmeler görünmüyor donmalar oluyor telefonumu eski haline nasıl getirebilirim

scorpions_59

Üye
bunu başaran var mı

killerkadir67

killerkadir67

Üye
konu baya karışık ya bn bu tema efektini yapmak istiyorum ama daha telefonum hackli bile deil nasıl olacak nasıl yapılcak doru düzgün bilen arkadaşımız yokmu??

--------------- Ekleme ---------------

anlatacak biri yokmu_?

hackerpanik

Üye
iyice karıştı ortalık yaaa biz herşeyi yaptık şu helloxa kadar olan kısma geldik takıldık

ero158

Üye
oldu da sensor yaptığımda kapanıyor menü...

qasim2011

Üye
yaa tema effektide nedir yaaaa tema zaten koyulmuyormuki?tema effekti nedir?

m17

m17

Üye
kastor ui link ölmüş

aksoyarif

aksoyarif

Üye
Kardeş saul, seninki daha basit görünüyor ama biraz açarmısın? Yani efect klasörünü c:reorse ye atın tamam demiş geçmişsin. Bu ney şimdi? Yani bizim gibi bu işi hiç yapmamışlara biraz bilmece gibi bir cevap olmuş anlayacağın. Bir kaç adımla daha açıklayıcı anlatırsan seviniriz... TEŞEKKÜRLE... [email protected]

=====================================================

bu kadar uğraşana kadar efekt klasörünü c.reourse klasörünün içine kopyalayın c2z patchini aktif edin teme efektlerini açıp kapatın tamam ben sualth arkadaşın verdiği v50 hack dosyasında sorunsuz ir şekilde çalışıyor efektler ben böyle kullanıyorun ne teli kasıyor nede başka bir şey oluyor

themardinli

themardinli

Üye
Abi benim e: de patches yok c de var ne olacak şimdi :D :D

djadem23

Üye
Saol

bbatuu35

Üye
resimlerdeki temanın adı ne acaba ?

Üst Alt