Yeni telimle sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telimle sorunlar
Ya arkadaşlar ben geçen gün E63'ümü sattım.

Bi arkadaşım tavsiye etmişti 1100 diye bi telefon şarjı 4 gün gidiyo falan dedi. Mesaj yazmak çok kolay, baskonuş falan var dedi. İyi dedim.

Bende E63ümü 175 liraya sattım. Sonra aynı yerden 1100 aldım 30 liraya. Açıkçası adamı kazıkladım ben :)
Yani 30 liraya öyle telefon başka nerden alınır? :)

Ama bikaç sorunum var.
Ben facebook ve twittere giremiyorum 1100la :allalla:
Ayrıyetten fotoğrafta çekemiyom 1100la :allalla:
Mikro kamerası nerde bunun yahu?
Bide asıl menu nerde kamera uygulamalar sistem araçları falan? Hangi tuşa basmam lazım.

Ha unutmadan ekranı nasıl renkli yapacağım?
Teşekkürler

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
:kop: :kop: :ehe

aykut senmi geldin :islik.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
telefoncu kazıklamış seni

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Geçmiş olsun, hem telefoncuya hem de sana

15097

15097

Üye
Aykut İsmail'lere geldi ve maxicepe girdi sanıyorum :huhu:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
deneme derken bizi mi sınıyorsun :ehe

wqre

Üye
slm. benim tel 5800 XM v05. ama rar dosyalarını desteklemiyor. Nedenini bilen arkadaşlarım çözümümü yazabilir mi lütfen. Şimdiden teşekkürler...

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
İlahi abi hiç 1100 alınır mı 3310 alsaydın ya facebook a da twitter a da giriyor ister ios ister windows u kur canavar gibi 5 tb ramı var keşke almadan önce sorsaydın :kop:

slm. benim tel 5800 XM v05. ama rar dosyalarını desteklemiyor. Nedenini bilen arkadaşlarım çözümümü yazabilir mi lütfen. Şimdiden teşekkürler...

Winrar :ehe s60v5 sistem araçlarına bak :d:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
u_cosar

u_cosar

Üye
:d:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

:kıskıs: :oke: :alkis

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
benim bi arkadaşım bunları aynı şekilde turkcell müşteri hizmetlerini arayıp sormuştu. Hatta ağlayarak benim telefonumda neden 3g yok demişti (alay amaçlı) adam soruyodu telefonun ne diye arkadaşım 3310 deyip ağlama taklidi yapıyordu :ehe :kop: :kop: :ehe videosunu izledim ben onun çocuğun videosunu çekmişlerdi gülmekten yerlere yattım :ehe :kop: :ehe :kop: eğer youtubeye koysaydık tıklanma rekoru kırardi :kop: :kop2: :ehe

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
İlahi abi hiç 1100 alınır mı 1110 alsaydın ya facebook a da twitter a da giriyor ister ios ister windows u kur canavar gibi 5 tb ramı var keşke almadan önce sorsaydın :kop:

Winrar :ehe s60v5 sistem araçlarına bak :d:

Ya acaba arkadaş senin önerdiğini dedi de ben mi yanlış anladım :hmmm

- - - Eklendi - - -

benim bi arkadaşım bunları aynı şekilde turkcell müşteri hizmetlerini arayıp sormuştu. Hatta ağlayarak benim telefonumda neden 3g yok demişti (alay amaçlı) adam soruyodu telefonun ne diye arkadaşım 3310 deyip ağlama taklidi yapıyordu :ehe :kop: :kop: :ehe videosunu izledim ben onun çocuğun videosunu çekmişlerdi gülmekten yerlere yattım :ehe :kop: :ehe :kop: eğer youtubeye koysaydık tıklanma rekoru kırardi :kop: :kop2: :ehe

Merak ettim şimdi :D

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Ya acaba arkadaş senin önerdiğini dedi de ben mi yanlış anladım :hmmm

Evet abi sen yanlış anlamışsındır :kop:

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
:D resimdeki ne ? :d:

wqre

Üye
teşekkürler winrarı denicem. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt