Tavsiye Yeni telefonların fiyatları

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefonların fiyatları
Türkiyeye yeni girecek amiral gemileri 3000 lira ve daha fazla olabilir gibi söylemler var hocam bunlar hakkındaki düşünceniz nedir sizin beklentiniz ne Artık çıkarıp 2000 lirayı telefona peşin veremediğimiz için oparatör aracılığıyla alıyoruz bir çoğumuz cihazları ekim kasım gibi yeni cihaz alma hakkım olacak diye note 4 m9 ve 6s i bekliyordum ama fiyatlar 3000 ve üstü olur gibi şeyler duyunca Levent Pekcan ve Murat Gamsızdan kaldım böyle :ehe sizin yorumlarınız neler

sat s3 al

sat s3 al

Üye
yorumsuzum

• Beğen
Tepkiler: Lumia1520
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bende bi telefona 3000 ve üstü ağzım açık kaldı açıkcası

Enes

Enes

Üye
telefon verip kan alıyolar

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Valla hocam hani düşünüyorum 2000 li fiyatlara alıştık hadi eyvallah dedik hani operatörler aracılığıyla ayda 150 ye falan amiral alabiliyoruz ama 3000 ler ve üstleri gelecek falan demişler çok uçuk bu 3000 e zaten kral bi bilgisayar alınır ha 3000-4000 liraya çerez parası diyenlere bir şey diyemiyorum ama ne bileyim baya yüksek

• Beğen
Tepkiler: Enes
Enes

Enes

Üye
Ben de telefon almaya gidip etiketleri bilgisayar ile kıyaslayınca aynı hisse kapıldım.
Olay taksitin kalkması ve yüksek oranlı vergilere gelecek yine, temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp sürmeye gerek yok artık bunu da.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Taksit kalksa bile operatörle alıcaktım ama 3000 falanveremem onu alacağıma gider m8 alırım operatörden m9 a 300 falan demecek diyolar çünkü

byAndroid

byAndroid

Üye
128 gb lik olan modeller 3000 civarı olur bence diğerleri 3 binin altında olur

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
128 gb lik olan modeller 3000 civarı olur bence diğerleri 3 binin altında olur
valla teknoseyirdeki incelemede konuşuyolardı m9 g flex 2 s6 6s dolar kuru ile 3000 leri geçer hatta 3500 bile olabilir diyolardı 2000 2500 lere göz yumduk zaten şimdi ible m 8 2299 aveada ama 3000-3500 de çok usta

byAndroid

byAndroid

Üye
Iphone ayrı bir gezegen zaten en yüksek fiyatlar onda 6s lr rekor kırar. S6 1
700 euro muydu öyle hatırlıyorum en düsugu Türkiye'ye vergiyle en fazla 2500 olur. M8 2500 den çıktı m9 da o civarin biraz üstünde çıkabilir

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Iphone ayrı bir gezegen zaten en yüksek fiyatlar onda 6s lr rekor kırar. S6 1
700 euro muydu öyle hatırlıyorum en düsugu Türkiye'ye vergiyle en fazla 2500 olur. M8 2500 den çıktı m9 da o civarin biraz üstünde çıkabilir
peşin almıycam zaten ayda 150 180 civarı faturayla almayı düşünüyorum ekim kasım gibi alabiliyorum ama ben hayaller 6s çıkar onu alırım falan modundaydım bi baktım 3000 ler falan :D

byAndroid

byAndroid

Üye
3000 çok rahat olur 6 ile 6 plus bunu gösteriyor zaten 6s in en düşüğü en iyi ihtimalle 3000 olur bence

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Valla kafamda 2 tane plan yaptım s6 için eğer 2700civarı yani 64gblık olanı dediğim fiyat aralıklarında gelirse yada 2800 diyorum alacağım kesin eğer 3000'i geçerse ya note 4 yada xperia z3 alacağım :)

Ozan

Ozan

Admin
Artık firmalar, özelliği fiyatlamadan ziyade markalarını ve üstün donanım özelliklerinin reklamlarını ön plana koyarak fiyatlama yapıyorlar ne yazık ki fakat bu konuda kararlı ve dimdik duran sadece Apple. Diğer cihazlar yine belki 500 TL ye mal etmedikleri cihazları 1500 TL lere kadar düşürüyorlar 6-8 ay geçtikten sonra bunu samsung un galaxy ve note serilerinden görüyorsunuz. En başta ise, özellikleri göze sokarak biraz da farklı tasarım haline getirerek teknoloji heveslilerine 2500-3000 TL aralıklarında pazarlayabiliyorlar bunun sorumlusu markalar değil piyasadaki teknoloji severler :)

Galaxy s6, htc one m9 yanında muhtemel çıkacak galaxy note 5 ile iphone 6s / 7 gibi cihazlarda 2799 2899 TL gibi etiketleri bence görmek şaşırtıcı olmayacak hatta aynı cihazların 64gb kapasitelileri 3149 TL gibi uçuk rakamlar olabilir ve çatır çatır satılarak stok sorunu yüzünden alıcılar ağlayacağı gibi, sabahlara kadar 3200 TL ye 64 gb iphone 7 almak için zorlu center apple store kapısında bekleyenler olacak :)

• Beğen
Tepkiler: avast ve Murat Alper
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
katılıyorum söylediklerinize dediğim gibi 3000 lirayı çerez olarak görenler elbet olacaktır ama düşününce ben planlarımı 6s çıksın onu alırım faturaya ek diye yapmıştım bakınca baya uçuk geleceğini anladım note 4 yada m8 yada 64 bit olarak gelen başka bir telefon düşünmeye başladım o yüzden note serileri hangi tarihler arasında tanıtılıyor ?

byAndroid

byAndroid

Üye
Al bi meizu kafan rahat olsun fiyat uygun özellikle güzel telefona fazla para verilmemeli bence

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
şimdi bir amiral gemisi alıp onu 24 ay ödeyip tahütle almak var kafamdaki oydu ama 3000 leri görürsek elimdeki iphone 5 sıfıryla değişti 3-5 ay önce değişimden malum hala 4 kullananlar bile varken 5 kullanıp yanına bir dslr makine birde sağlam bir laptop almak mı mantıklı yoksa gidip buna para vermekmi bilemedim çünkü iphone 5 inde max 2 senesi kaldı ios 9 u alır ios 10 da tıkanır

skylinegti

skylinegti

Üye
Bence bir telefona max 1000 tl den fazla verilmez yazıktır günahtır zaten daha fazlası akıl işi değil ayrıca telefona 2bin 3 bin tl veriyoruzda karşılığında bize ne veriyor?

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben htc m9 u merak ediyorum alabilirsem onu alıcam inşallah

mrzstyl

mrzstyl

Üye
3000 tl nedir ya yazık o paraya sürekli yeni telefonlar çıkıyo herkeste hemen onu almanın peşinde. arkadaşımdan biliyorum elinde note 3 var gelmiş diyoki iphone 6 alcam sebep note 3 eskimiş :hmmm (ağzına lahmacun küreğiyle vuracaktımda)

Üst Alt