Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya tamam kullanıcıya göre mağaza iyi veya kötü olabilir ama bir normal kullanıcı için bütün önemli uygulamalar mevcut. YT, İnstagram, Facebook, snapchat ,twitter vs.
Oyun desen androide ve iosdeki kadar yok ama yine de çok var ve bence yeterli.
Ya tamam kullanıcıya göre mağaza iyi veya kötü olabilir ama bir normal kullanıcı için bütün önemli uygulamalar mevcut. YT, İnstagram, Facebook, snapchat ,twitter vs.
Oyun desen androide ve iosdeki kadar yok ama yine de çok var ve bence yeterli.
ona laf eden yok ancak android ya da apple karşısında başarısız kalıyor ve çok yavaş ilerliyor microsoft zaten bu gidişle nokia geri dönücek gibi gözüküyor.
ona laf eden yok ancak android ya da apple karşısında başarısız kalıyor ve çok yavaş ilerliyor microsoft zaten bu gidişle nokia geri dönücek gibi gözüküyor.
Yavaş ilerlemesi zaten herşeyi mahvediyor. Şu W10 inşallah şöyle evrim değilde devrim olur. Valla şu her cihazda aynı sistem olayı çok büyük avantaj bence android ve iose karşın. Ms iyi değerlendirirse çok güzel şeyler yapıp Android ve ios'i geçebilir. Ama işte Ms'nin işi Nasreddin Hocayı arattırmaz. Birde bakıyormuşuz bill abicimiz ben çağa atlayacağım ve bu okyanusa maya çalacağım diyormuş
Asus Zenfone5 de Nisan2015 te Android 5.0 güncellemesi alacak.
Eğer GMD den memnunsan bu bahsettiğin cihazlara geçmen seni illa bir yönden hayal kırıklığına uğratacaktır. GMD deki sorunun nedir? Ekran boyutu mu? Batarya mı? Kamera mı? Ram yetmezliği mi? Bunu belirtebilirsen ona göre tavsiye verelim ki daha doğru birşey olsun. Ayrıca sd kart ihtiyacın var mıdır yok mudur onu da belirtirsen iyi olur. Çok fazla video, resim v.s. depolayan birisiysen G2-Nexus5 v.b. modelleri elemen gerekebilir.
kesinlikle zenfone 5 alma cok ısınıyo hatta geceleri oyun aç yatıgın altına koy sıcak tutar .d. ama zenfone 6 da bu sorun yok ve fiyatına gore en iyisi bence cok ustun performans ve sorunları az. ben 800 tl ye zenfone 6 öneririm
kesinlikle zenfone 5 alma cok ısınıyo hatta geceleri oyun aç yatıgın altına koy sıcak tutar .d. ama zenfone 6 da bu sorun yok ve fiyatına gore en iyisi bence cok ustun performans ve sorunları az. ben 800 tl ye zenfone 6 öneririm
Ekran ışığını en yüksekte tutarsanız ve yüksek grafikli oyunlar oynarsanız birçok telefon fazlasıyla ısınır. Şu ana kadar çok oyun oynadım. 2 saat kesintisiz oyun oynadığım günlerde bile 38 derece gördüm. Sadece bir defa şarjda yüksek ekran ışığıyla 10 dk kadar tarayıcıya girdiğimde 38.9 dereceyi gördüm.