yeni telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
yeni telefon
arkadaşlar vodafone 945 almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz neler ?

serif55

Üye
Kardeşim bütçen fazla yok heralde? ilk android telefonun olucaksa dediğim gibi bide bütçen anca buna yetiosa alabilirsin giriş seviyesi için iyi bir telefon

kpln04

Üye
Bunun fiyatı ne kadar ki? Bende ilk kez bir android tel alıcamda

Konu Sahibi
Kardeşim bütçen fazla yok heralde? ilk android telefonun olucaksa dediğim gibi bide bütçen anca buna yetiosa alabilirsin giriş seviyesi için iyi bir telefon
ilk android telefonum olacak ve bütce 430 tl fazla para vermek istemiyorum 460 tl verip 5800 aldım hiçbir halta yaramadı

Okeanus

Üye
5800 kasası bozuk bir telefon.. Almadan önce iyicene araştırmak lazım.

Konu Sahibi
Su an benim bildiğim sadece vodafone bayilerinde satılıyor aylık 10 lira 24 ay taahhütle yani 240 liraya geliyo arkadaşlar incelemelerine bi göz atın daha sonra karar verin
yok okadarda deil telefonn 2. eli 250-300 arasında degişiyor sıfırı 400 tl die biliyorum

Okeanus

Üye
Ben de serif55 gibi biliyorum. Araştırmak lazım. Ben olsam başka alternatifler düşünürdüm..

rstsn

Üye
vodafone 945 cihazının kontratsız fiyatı 350 lira'dır.Ben aldım telefon fiyatına göre çok iyi bir telefon. telefondan memnunum ama hala android 2.1 versiyonu var ve vodafone 2.2 güncellemesini çıkarmıyo eğer bu sorun olmazsa alabilirsin diyorum

Konu Sahibi
nasıl bi sorun cıkabilirki ?

serif55

Üye
Sorundan kastı telefonu daha stabil bi şekilde kullanamıcaksın anlamına gelio kardeşim, + yeni uygulamalar özellikler eklenebilio yeni sürümde bu gibi ekstralardan yararlanamıcaksın yani

Konu Sahibi
ne alabilirim ucuz birşey ?

serif55

Üye
Dostum yanlış anlaşılma olmasın burda satışın reklamını yapmak gibi, hani aklını çelmek te değil amacım ama mecburiyetten ikinci el Htc Wildfire satıorum şu an 400 liraya indirdim fiyatı 4 aylık daha düşünürsen pm atarsın yada profilimden bakabilirsin

arkadaşım bnm ilk android telefonum olacakda yardımcı olurmusun

Şöyleki arkadaşım mesela orjinal sürüm 2.1 onu 2.2 ye yasal olmayan yollarla yükseltebilirsin.Garantisi bozulur ama garantiye vermeden önce eski haline döndürürsün.Yani nokiada olan flash atma hackleme gibi bişey

rstsn

Üye
vodafone 945 için 2.2 rom bulunmuyor ama

Konu Sahibi
tmm deneyecegim saol

Yigit315

Üye
Kardeş denemeyide 945'ide çöpe salla. 5 para etmez bi telefon.Kullanan arkadaşlara taş atmıyorum ama gerçekten öyle.Sana tavsiyem fiyatını tam bilmiyorm 350 mi 400 mü ne kadarsa işte.O parayı 945'e verene kadar 50-60 TL daha koy bi sıfır gio al.Kefyinede bak rahatınada bak.Ve ya o kadar para koyamam dersen şerif kardeşimin htc wildfire 'ınıda önerebilirim Ama gio Konusunda ısrarlıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...