Anket Yeni Telefon Yeni Heyecan

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangisi ?

• LG V10

Kullanılan: 9 36.0%
  • NOTE 5

Kullanılan: 13 52.0%
  • MEİZU PRO 5

Kullanılan: 3 12.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Telefon Yeni Heyecan
Discovery cihazımın artık ömrü bitti ilk çıktığı hafta almıştım ve artık elveda deme zamanı
Bende yeni telefon alırken bu sefer daha pahalı bi model almak istiyorum 3 model arasında kaldım
Kısaca özet geçiyim özelliklerini

TELEFON-----LG V10-----------Note 5-------------Meizu Pro 5
FİYAT-------- 2.500 tl----------2350 tl-------------1500 tl
BATARYA----3000 mah--------3000 mah----------3050 mah
EKRAN-------5.7 inç------------5.7 inç-------------5.7 inç
PİKSEL-------513 ppı-----------515 ppı-----------387 ppı
A.KAMERA---16 mp F1.8------16 mp F1.9--------21 mp F2.2
RAM ---------4 GB RAM---------4 GB RAM---------4 GB RAM
HAFIZA ------KART VAR--------KART YOK --------KART VAR
DEPOLAMA---64 GB-------------32 GB--------------64 GB
İŞLEMCİ-------6X1.8 GHZ-------8X2.1 GHZ-------4X2.1 GHZ - 4X1.5 GHZ

arkadaşlar fiyat yada fiyat farkı çok onemlı degıl meizu daha türkiyeye gelmemıs bu ay ıcınde gelıcek tahmını fıyatı 1500 tl olucakmıs

Son düzenleme:

ArMaGeDdOn_87

Üye
seçeneklere eklemeyi tercih etmemişsin ama ben iPhone 6s almanı öneriyorum

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
V10 tokatlar hepsini :ehe

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs ve Bülent872
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Hocam Beklentilerini Yazarsan Daha Verimli Cevaplar Alırsın. Bir Telefondan Beklentin Nedir Senin. Mesela Ben Oyun Oynamam. Onun İçin Samsung Asla Almam. Oyunlarda Samsung Bu Cihazlar Arasında Testlerden Çok İyi Sonuç Alıyor, Hatta Rakiplerini 2ye Bile Katlayabiliyor. Ama Gel Gör ki Arayüzde Belli Bir Süre Sonra Kasmalar, Diğer Cihazlara Göre Daha Fazla...

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
İphonu bu listeye koymamamin temel sebebi ailemdir
4 kisilik bi aileyiz ben haric hepsi iphone kullaniyo ve hepsinde zaman zaman cozumu cok zor olan sorunlarla karsilastilar iphone 6 plus on 128 gb ligini babam kullaniyo ama her hafta bi sıkıntısını yasiyor o yuzden iphone yeltenmiyorum

Telefonu tum herseyiyoe aktif kullanabilirim suanki telim kaldirmadigi icin oyun oynayamasamda yeni alcagim telde oynicam ve cokda forograf cekmeyi severim

ArMaGeDdOn_87

Üye
İphonu bu listeye koymamamin temel sebebi ailemdir
4 kisilik bi aileyiz ben haric hepsi iphone kullaniyo ve hepsinde zaman zaman cozumu cok zor olan sorunlarla karsilastilar iphone 6 plus on 128 gb ligini babam kullaniyo ama her hafta bi sıkıntısını yasiyor o yuzden iphone yeltenmiyorum

Telefonu tum herseyiyoe aktif kullanabilirim suanki telim kaldirmadigi icin oyun oynayamasamda yeni alcagim telde oynicam ve cokda forograf cekmeyi severim
ne gibi sıkıntılar ?

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
Aslinda hep note almak istemisimdir ama ilerde kronik donmalar yasamaktan korktugum icin kararsiz kaliyorum

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Listede En İyisi V10 Hocam. Ama Pil Konusunda Sıkıntı Yaşayabilirsin

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
ne gibi sıkıntılar ?
Babamin telefonu iphone 6 plus 128 gb alali 6 ay civarinda oldu son 3 aydir olan sorunlari siraliyim
1- durduk yere rehberin %80 i silindi 3-4 gun sonra geri geldi ve bu 2 kez oldu surekli telefon gorusmeleri yapan biri icin kabus edici bisey bu

2- telefon bi seferinde facede gezerken dondu ve saatlerce ne kapatabildik ne baska bisi iphonelarin farkli kapatma yollari var hepsini dedim hic birine tepki vermedi ekran acik sekilde kaldi sarji bitince kendine geldi

3- orta tus herhangi bi sivi toz da kullanilmamasina ragmen bozuldu islemiyor

Bunun gibi sorunlar annemdede oldu o yuzden iphonedan uzak duruyorum en azindan androide mudahale etmek daha kolay olabiliyo bazi durumlarda
Listede En İyisi V10 Hocam. Ama Pil Konusunda Sıkıntı Yaşayabilirsin
Hepsinin pili ve ekrani ayni ppi degerleride cok yakin note ile
Bir gunu cikarmada sorun yasarmiyim

Emre

Üye
LG V10 derim.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
2 Yıllık 5S Daha Sapasağlam. Babam, Ablam, Ben ve Şimdi Annemde. Hiçbir Sorunu Yok. Bence Garantiye Yollayıp Cihaz Değişimi Talebinde Bulunun. Elinizdeki Cihazdan Kaynaklı Bir Sorun Hocam.

Pil Konusuna Gelince ; 1 Günü Sürekli Oyunla Geçirmek İstersen Çıkaramazsın. Ama Arada Bir Can'ın Sıkılınca Oynayacaksan Sorun Olmaz.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
2 Yıllık 5S Daha Sapasağlam. Babam, Ablam, Ben ve Şimdi Annemde. Hiçbir Sorunu Yok. Bence Garantiye Yollayıp Cihaz Değişimi Talebinde Bulunun. Elinizdeki Cihazdan Kaynaklı Bir Sorun Hocam.

Pil Konusuna Gelince ; 1 Günü Sürekli Oyunla Geçirmek İstersen Çıkaramazsın. Ama Arada Bir Can'ın Sıkılınca Oynayacaksan Sorun Olmaz.
Tek sorun babamin telefonunda degil annemdede benzer sorunlar gordum kardesimin telefonundada gecerli tabi o yuzden ben android devam ediyorum

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Doğrudur Hocam. Bişey Diyemem. Elektronik Cihaz Bu. Hepsi Bir Olmuyor. Ama V10 Tavsiye Ederim Sana. Hem Tasarımı Şık Hem Özellikleri İyi. En İyisi O ;)

yeumyang

yeumyang

Moderator
Ben not 5 i öneririm v10 da güzel cihaz ama not 5 daha iyi bence

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Olmazsa olmaz uygulamaların veya oyunların nelerdir?

byAndroid

byAndroid

Üye
Meizu nun pro modelini incelemedim ama meizu mx5, s6 ve edge serisi yada dediğin gibi note 5 öneriyorum. V10 alacağına g4 al daha iyi. Fiyat farkı cidden çok fazla değmez o kadar paraya. Birde beklersen xiaomi mi5 gelecek güzel ürün beklemeni tavsiye ederim. Bakalım bende xiaomi Mi4 almayı düşünüyorum

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Note 5 niye mi
Kalem mutlaka bir gün iyki var dersin ben çok dedim.
Arayüz en sade ve akıcı bence samsung.
Zarif ve hoş
Sistem donanım süper.
Daha ne duruyisin helva yapsana helva yapsana :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Note 5 ama mümkünse 64 gb versiyonu

boran9999

boran9999

Üye
Yaptığınız listeden LG V10 u kendimde kullandığımdan tavsiye ederim.

Bülent872

Bülent872

Üye
V10 derim

Üst Alt