Yeni Telefon Tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhtesip

muhtesip

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Telefon Tavsiye
Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum nokianin program atabilecegim, sesi iyi kamerası iyi. hangi modellerini tavsiye edersiniz..? Aklımda c6-01 var? Sizce nasıl bir telefondur..Bilenler Bana yardımcı olun.? Şimdiden Teşekkürler..

sinanorta

sinanorta

Üye
Sakın 5800 alma :)

Style72

Üye
3310 söylediğin tüm özelalikleri sağlar. Tavsiyem

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Nokia 701 dediğin gibi ya da lumia 900 :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum nokianin program atabilecegim, sesi iyi kamerası iyi. hangi modellerini tavsiye edersiniz..? Aklımda c6-01 var? Sizce nasıl bir telefondur..Bilenler Bana yardımcı olun.? Şimdiden Teşekkürler..
c6-01 yerine 603 al.

muhtesip

muhtesip

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1000 bizi aşar :) sağolun arkadaşlar..Teşekkür ederim

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
c601 yerine 603 oneririm. hem guncellemeleri alacak hem ekrani daha buyuk. islemci daha guclu.

muhtesip

muhtesip

Üye
    Konu Sahibi
Önerileriniz için çok teşekkür ederim..Arkadaşlar N8 nasıl ilk önce onu almayı düşünüyordum ama sonra vazgeçtim kimisi iyi diyo kimisi kötü bazısı ise nokia modellerini hep kötümsüyo siz ne düşünüyorsunuz..?Elimde kaç yıldır n70 var acaba bunun gibi kaç farklı model nokianin yaptığını yapabilir..

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
N9 önerebilirim. Eğer bütçen yüksekse sonbaharı bekle wp8 li telefonda alabilirsin.

Black-killing

Black-killing

Üye
N9 önerebilirim. Eğer bütçen yüksekse sonbaharı bekle wp8 li telefonda alabilirsin.

Hacı N9 da uygulamalar çok kısıtlı eğer N9 alacaksan oyun uygulama vs. den pek bir beklentin olmayacak

ByKatre

ByKatre

Üye
Bence nokia 700 alabilirsin

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hacı N9 da uygulamalar çok kısıtlı eğer N9 alacaksan oyun uygulama vs. den pek bir beklentin olmayacak

Açık kaynak kodlu bir işletim sistemi olan meego var.mozilla ile flash player destekli tarayıcı var. Bootloader kilidi yok. Android port ediliyor. Ucuz android telefonların açamadigi oyunları gayet stabil oynuyorsun. Ve bu telefona burun büküyorsun hayret !

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Nokia dersen 701 derim.

mfdrn

mfdrn

Üye
nokiadan uzaklaŞ windows phone hariç

Black-killing

Black-killing

Üye
Hayır ben piyasada en sevdiğim telefon N9

Turan

Turan

Üye
para durumun iyiyse N900 almanı tavsiye ederim. Sıra şöyle 1.N900 2.lumnia 800 3.nokia 700 :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
para durumun iyiyse N900 almanı tavsiye ederim. Sıra şöyle 1.N900 2.lumnia 800 3.nokia 700 :D

Artı 985642387864467
Lumia olacak. Ayrıca Lumia 900 hedefim benim. Wp8li telefonlar gelsin fiyatları düşer Türkiyede maalesef şu anda satışı yok dil sorunu yüzünden.

- - - Eklendi - - -

Hayır ben piyasada en sevdiğim telefon N9

Yanlış anlaşıldık o zaman seni kırdı isem özür diliyorum.

Black-killing

Black-killing

Üye
Önemli değil bro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt