Tavsiye yeni telefon mu alsam acaba?

NEXUS

Üye
Rom yükleyince garanti gitmez. Bootloaderı kapatırsın tekrar garantiye girer.
Nexus 4'ün kamerası da pek matah değil.
Ben Gayet Memnunum Kamerasından Ve Sık Kullanan Birisiyim Artı Ben Telefona Rom Atmaya Korkan Birisiyim Telefon Brick Olur Diye Konuyu Başlatan Kişide Böle Birisiyse

Tabiki nexus 4 kamerasıda yeterli. Boşver 3 ayda az süre değil eski haline geldiğindede garanti düzelir yinede bu işlere garanti bitince girmek lazım. İsme fazla takılmayın nexusuda sokaktan birine sorsan o ne diyebilir önemli olan özellik

NEXUS

Üye
garanti bitince yapmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum

Invoke

Üye
Ben nexus 5'i 3-4 kez soft brick ettim.

Merak etme @-qarapapaq- var adam tecrübeli yardımcı olur zaten yapınca korkungidiyo tecrübe sahibi oluyosun 5800 dan biliyorum bikere bozdum garanti yaptı sonra kendim yapmayı öğrendim

NEXUS

Üye
Merak etme @-qarapapaq- var adam tecrübeli yardımcı olur zaten yapınca korkungidiyo tecrübe sahibi oluyosun 5800 dan biliyorum bikere bozdum garanti yaptı sonra kendim yapmayı öğrendim
aman hiç ihtiyacım yok bi uygulama kayıtlarını yedeklemek için istiyordum onada helium yetişti ama biraz anlatım yapabilirsiniz belki sonra denerim ama riskli olmasın ,Nesye Konu Dağılmasın

Bende tam bilmiyorum ilerde yaparsam ki fazla dayanacak gibi değilim o zaman öğreniriz Forumdan birinin G2 si bunu yaparken açılmamış ama garantiye gönderdi yapmışlar ama garantiden çıktığınıda not düşmüşler aynen dağılmasın

Tepkiler: .NeXuS.

Invoke

Üye
Ben demin ubuntu touch denedim, pek düzgün çalışmıyordu. Nexus 4de seçenek daha fazla. Sailfish vs var.

Hadi tamam, dağılmasın.

Onlar nerenin köyü

Konu Sahibi
1000 tl ye hiç ekleyemem en iyisi nexus 4 ekranıda tam istediğim boyutta

fk555897

Üye
2. el Note 2 almanı tavsiye ederim. Hem tablet hem de telefon olarak kullanırsın.

Yani gidipte 1000 e almasın. Turkcell de 900 teknosada falan 949 falandı

NEXUS

Üye
Nexus 4 900 TL'ydi(Nexus 5'in Çıkmasıyla Düştü ) En Son Baktığımda Artı Verdiğin Paranın Tamamını Hakediyor
2. el Note 2 almanı tavsiye ederim. Hem tablet hem de telefon olarak kullanırsın.
Samsung Almanı Tavsiye Etmem Belli Bir Süre Sonra Arayüzünde Takılmalar Kasmalar Oluyor Şimdi Baktım Nexus 4 949 TL =) Nexus 4'ü alırsan İlk Olarak Android Sürümünü Güncelle
Turkcell de 900 950 falandı
yav ben turkcell telefon al dediğini zaettim kusura bakma

Konu Sahibi
yaza kadar daha 3 ay var alıcam inşallah

Yok hani mağazaya göre 50 tl daha ucuz peşin alacaksa ve garantisinde sıkıntı yoksa alsada bişey olmaz

NEXUS

Üye
yaza kadar daha 3 ay var alıcam inşallah
Kasımda Filan Alsan Nexus 6'nın Çıktıktan 1 Ay Sonra Filan Nexus 5 nexus 4'ün şuanki fiyatına düşüyor ancak Nexus 4'de Gayet Güzel Bir Cihaz Eğer Nexus 4 Alırsan İlk İşin Play Store'den Google Asistan Launcher'ı Yükle Nexus 4'ün Kendi Arayüzü Kötü Not: Google Asistan Launcher Nexus 5'in Orjinal Launcher'ıdır

Tepkiler: harmless07
    Konu Sahibi
tamam çok teşekkür ederim