NEXUS
Üye
Ben Gayet Memnunum Kamerasından Ve Sık Kullanan BirisiyimRom yükleyince garanti gitmez. Bootloaderı kapatırsın tekrar garantiye girer.
Nexus 4'ün kamerası da pek matah değil.
garanti bitince yapmayı düşünüyorum ama çok korkuyorumTabiki nexus 4 kamerasıda yeterli. Boşver 3 ayda az süre değileski haline geldiğindede garanti düzelir yinede bu işlere garanti bitince girmek lazım. İsme fazla takılmayın nexusuda sokaktan birine sorsan o ne diyebilir önemli olan özellik
ben cesaret edemyiorumBen nexus 5'i 3-4 kez soft brick ettim.
aman hiç ihtiyacım yokMerak etme @-qarapapaq- var adam tecrübeli yardımcı olurzaten yapınca korkungidiyo tecrübe sahibi oluyosun 5800 dan biliyorum bikere bozdum garanti yaptı sonra kendim yapmayı öğrendim
Turkcell DeğmezTurkcell de 900 950 falandı
Samsung Almanı Tavsiye Etmem Belli Bir Süre Sonra Arayüzünde Takılmalar Kasmalar Oluyor2. el Note 2 almanı tavsiye ederim. Hem tablet hem de telefon olarak kullanırsın.
yav ben turkcell telefon al dediğini zaettim kusura bakmaTurkcell de 900 950 falandı
Kasımda Filan Alsan Nexus 6'nın Çıktıktan 1 Ay Sonra Filan Nexus 5 nexus 4'ün şuanki fiyatına düşüyor ancak Nexus 4'de Gayet Güzel Bir Cihazyaza kadar daha 3 ay var alıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?