Yeni telefon için yardım.!

Sponsorlu Bağlantılar

katiladam35

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon için yardım.!
Merhaba iyi forumlar ben symbiandan sıkılmış android telefon alacak biriyim :) 900 tlye kadar bütce var galaxy win duos güzel geldi bir arkadaşımda kullanıyor sizce direk win duosumu almalıyım yada öneriniz varmı daha iyi yardımlar için şimdiden teşekkürler

AHKE

AHKE

Üye
sana önerim android 5.0 guncellemesi alacak tel almaya çalış s3 alcak sanırım fiyatı ne kadar bilmiyorum ama

katiladam35

Üye
    Konu Sahibi
5.0 ın avantajı ne olur ki ? Birde galaxy winde yeni telefon onunda alması gerekmezmi bu telefonu oyun için felan alıcam birazda asphalt 8 vs. Oyunlar kaldırırmı + android 5 telefon için avantajları ne olur bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

AHKE

AHKE

Üye
avantajı daha stabil olur sistem.cunku google her bir surumde daha stabil yapmak için calışıo.baska avantajı gorsel olarak olur son surum android surumu olur. 5.0 alır mı bilmiyorum onu sen bi araştır

katiladam35

Üye
    Konu Sahibi
aslında galaxy s3 iyi gibi ama hiçmi forumda tavsiyesi olacak adam yok başka

AHKE

AHKE

Üye
ş3 al bence hem iyi tel konusu cok var nette bi sorun oldugunda rahatca bulursun.60 milyon mu ne satıldı s3 cok yuksek bi rakam

furkey

Üye
s3 şu an için en mantıklısı gibi duruyor

katiladam35

Üye
    Konu Sahibi
herhalde telefon çok yeni hiç bileni yok s3 kvklılar en aşşağı 1.350 benim dediğim 900 belki 800 win daha iyi ya sonuçta arama ve oyun amac yorumlar için teşekkürler

son bi ekleme bu winde pop up play varmı ?

aydknakn

Üye
Win yada 2.el s3

katiladam35

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar windr karar kıldım fakat bir arkadaşım çift simli telefon çok çabuk bozulur diyor doğrumu bu telefona tek sim takıcam ama 2 sene oyundu felan haşatını çıkarırım ama 2 sene dayanırmı bu son sorumdu yeni telefon almadan konu açayım istedim herkes e hayırlı forumlar cevaplarınız için tekrar tekrar teşekkür ediyorum

AHKE

AHKE

Üye
yo alakası yok bozulmaz çıft sim takarsan sadece sarj az dayanir takmazsan sarj normal gder

katiladam35

Üye
    Konu Sahibi
ahke kardeşim ve diğer yorum yapan herkese teşekkürler Allah razı olsun herkese iyi forumlar :)

Üst Alt