Yeni Telefon İCin Hangisini Önerirsiniz??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MySexyCommander

MySexyCommander

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Telefon İCin Hangisini Önerirsiniz??
bana telefon onerirmisiniz aradıım ozellikler sunlar:
Ucuz Olcak :D
Fiyakal Karizma olcak
Ekranı hafif büyük olcak :D
Avazı Cıktıı kadar muzk calcak

Lutfnn solein :D

Bi sey daha sorcam w200i imi sizce?

Marchegiani

Marchegiani

Üye
ucuz;fiyakalı..Hm.W880i var ancak pek kalmadı Türkiye'de.Ben sana yerini söyleyeyim.Vodafone bayilerinde var ve sadece 189 tl..Bir de Toshiba marka telefonlar vardır,bunlar iyidir..Samsung'un L700 modeli de 269 TL.Bu da iyi bir fiyat.

--------------- Ekleme ---------------

w200 i pek iyi değil açıkçası..

eQooo

eQooo

Üye
biraz pahalı ama c510 tam ideal bi tellefon istediklerinin fazlası var bu telde...

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
arkadaşım sen en iyi w910i al çok süper telefon bu acustik at içine ses çoğalır fiyat da gayet uygun teknosada 399 tl cik istersen bi bak çok güzel bir telefon bence 4gb hafıza kartı at canawar canawar ama pahalı birşey istiyorsan dubaiden n97 getitir çok mu abartılı oldu ney :)

E_A_55_TR

Üye
w910i alabilirsin.ekranı büyük.yanında hoparlör hediye etmişlerdi bana :) ve istemediğin kadar ses veriyodu ama telefonun orj sesi de baya çıkıyo:oke: zaten şekil telefon :eller: benim tavsiyem w910i ama eğer bunu almıcaksan sony ericsondan ''w'' serisinden bi tel al

samurali

Üye
w950

berserker_58

berserker_58

Üye
w810 bnece harika bi müzik kalitesi var kulaklıkla özellikle süper bi temaları güzel değil onuda garantide flash tema attırırdsın olur ama gesinlikle garanti kapsamında attır kendin atma nese bence w810i harika kamerasıda süper üstelik ortamda ışın varsa makroyla olsun normal olsun harika fotoğraflar çekiyo.... katılmıyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt