Yeni telefon anıları

Sponsorlu Bağlantılar

zombaka

zombaka

Üye
benim 6600 ı görün hiç düşmedi ama 20. Kattan düşşe bişey olmaz

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Mesleğim elektrik üzerine. Uydu sistemleri de kuruyorum.
Tarabyada bir sitede merkezi sistem kurdum. Kabloları asansör boşluğundan çekiyorum kanal içinden. Iş bitti Kanalları kablo bağı ile klipsliyorum. En üst kata geldim. (12. Kat) Asansör kapısını açtım ve eğilmek zorunda kaldım. Normalde telefonu pantolon cebine koyuyordum. Biri aramıştı ve gömlek cebine koymuş bulundum ve unuttum. Eğilmem ile Nokia 6230 telefonum Asansör boşluğunda serbest düşüş rekoru kırmaya başladı. En son çat diye bir ses geldi. Eh benim o an ki ruh halimi düşünün. Telefona dünya para ver ve 12. kattan asansör boşluğuna düşür betona.
O 12 katı nasıl indim bir ben bilirim.
Asansör kuyusundan tek tek parçaları topladım.
Arka ve ön kapak bir köşede , batarya bir köşede , sim kart bir köşede , tuş takımı bir köşede , hafıza kartını zor buldum.
Telefonu birleştirmeye başladım. Telefon tamire gidecek kesin diyorum. En son bataryayı taktım ve power tuşuna bir bastım.
O ne telefon açılıp çalışmaz mı ! O gün Nokia benim için asla vazgeçilmez oldu.

Birde Rusyada 6233 telefon aldım arkadaştan. 3. Günü 10 metre yüksekte iskelede çalışırken telefon kulaklığın azizliğine uğradı ve cebimden çıkması ile yere çakılması bir oldu.
Komik olan arka kapak çıktı telefon beton zemin üzerinde halen müzik çalmaya devam ediyor. Aşağı indim arka kapağı geri taktım kullanmaya devam.
Daha sonra Türkiyeye geldim 2 sene sonra Telefonda kapanıp açılma sorunu çıktı. Tamirciye verdim hurdasını verdiler resmen bana. :(
5800 aldım. Oda bayağı dayanıklı çıktı. Elimden düştü , düşüşü yavaşlasın diye ayağımı uzattım ama öyle bir sağlam denk geldi ki en az 3 metre ileri şutladım. :) Ekran koruyucu jelatine mal oldu.
Daha çok vukuat var ama bunlar yeterli.

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
:kop: :kop2:

creeper

creeper

Üye
iphone 4 almıştım, apartmandan çıkıyordum. O sıralar çelik kapıların kredi kartı ile açıldığı ve mutlaka kilitlememiz gerektiği ile ilgili haberler yapılırdı. Kapıyı kilitlemek için cebimden anahtarı çıkarırken iphone 4 de aradan bir yerden çıktı, merdivenlerden düşmeye başladı.

ÇAT, ÇUT, PAT, KÜT, ÇOTANAK, ÇATIRT, ÇUTURT, PATIRT, KÜTÜRT, ÇOT, ÇIT, POT, ÇAT, KÜT...

O an "allaam nolursun rüya olsun" dediysem de, 3 kat aşağıya inen telefonun peşinden koşarken, onu nasıl bir vaziyette göreceğimi düşünüyordum.

Hiçbir şeyi yoktu...

alaStar

alaStar

Üye
iphone 4 almıştım, apartmandan çıkıyordum. O sıralar çelik kapıların kredi kartı ile açıldığı ve mutlaka kilitlememiz gerektiği ile ilgili haberler yapılırdı. Kapıyı kilitlemek için cebimden anahtarı çıkarırken iphone 4 de aradan bir yerden çıktı, merdivenlerden düşmeye başladı.

ÇAT, ÇUT, PAT, KÜT, ÇOTANAK, ÇATIRT, ÇUTURT, PATIRT, KÜTÜRT, ÇOT, ÇIT, POT, ÇAT, KÜT...

O an "allaam nolursun rüya olsun" dediysem de, 3 kat aşağıya inen telefonun peşinden koşarken, onu nasıl bir vaziyette göreceğimi düşünüyordum.

Hiçbir şeyi yoktu...

Demek parçaları bile bulamadın he o kadar mı dağıldı telefon yaw :zuhaha:

alaStar

alaStar

Üye
Benim telefonların biatlon be triatlonda dereceleri var :ehe

alaStar

alaStar

Üye
Yok kardeş, "ekranı bile çizilmedi" manasında dedim.

Anladım kardeşim latife yaptım :ehe benim arkadaş ta 4s i yeni almıştı o zamanlar elinden ayakkabısının üstüne sonrada yere düşmüştü ve camı tahmin edileceği üzere tuzbuz olmuştu :ehe

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Yok kardeş, "ekranı bile çizilmedi" manasında dedim.

ekranı bulabildinmi. Okadar cat cut ettirdiğine gore telefonu bulman ve ekranı gormen mucize olurdu. 3 kat yuvarlanması ve seni gececek kadarda hızlı olmasıda cabası. :ehe

MrExpert

MrExpert

Üye
Şu an kullandığım 3gs ozaman yeni almıştım neyse Bizim işyerinde küzeninle otururken plastik bi sandalyede ben oturuyordum oda karşimda koltukta bağlantili asphalt 7 oynuyorduk bende genelde sandalyede otururken yaslanma olayını abartıyorum biraz neyse ben tam yasnlamdim sandalyenin bacaklari bir anda yere doğru eğildl 90kiloyum yere bir yapiştim telefon elimden firlayip 2-3 metre sürüklendi küzenim ben yerdeyken ilk telefona bakti bir şey olmuşmu diye :ehe beni düşünmedl bile :ehe Sonra yarim saat kovaladim onu ama olsun :D

esokmen

esokmen

Üye
Bende 5110 vardı. Buyuksehirde ablam battaniyeyi camdan silkelerken benim emektar 13. kattan dustu. Bataryayı ve kapağı taktım Birsey olmadı. (ciddiyim.) emektarı cok dusurdum sayemde ucmayı ve yere nasıl konacağını oğrendi.

Ama o farkli :D

balabanya

Üye
3310 çok güzeldi.5mp sensörlü dokunmatik wifili çok iyiydi özellikle fotoğraflar hdydi

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
hort :ehe
ilk aldığım saat yere düşüp arka kapağı çizildi

kerem28yuksel

Üye
benım 3120 classıc de betona dusmustu :(

Üst Alt