Yeni telefon anıları

Sponsorlu Bağlantılar

Bahaxi

Bahaxi

Üye
e250 telimin ekranı gitmişti

.caner.

.caner.

Üye
Telefonum 4s di 5. Kattan düşmüştü . Telefonu elime aldığımda :(

• Beğen
Tepkiler: kedi006

PixelWolf

Üye
Iphone 5'i 20 Nisan'da aldım. Arkadaşlar duydu 23 Nisan'da okula bir kere götürdüm herkes ilk defa görmüş gibi "oha senin mi bakyım nasıl bir şey güzel mi sevdin mi popi oldu la bu hava atar" demeye başladı. Ama ben o hava atan tiplerden değilim :islik Tmam tamam ilk aldığım zaman otobüstekiler yanımda samsunglarını çıkarıp senin telefonun yok mu der gibi oynuyordu bende iphone'yi çıkarıp oynuyordum hemen sırtlarını çeviriyorlardı. :ehe:kop::hih::d:(h)

MaxipmaN

Üye
22 kasım 2011 de emektar c6-01i almıştım symbian forumu insan kaynıyordu ortam süperdi çok özlüyorum o zamanları

• Beğen

PixelWolf

Üye
bundan 4 hafta önce Nokia E7-00'ımın 16GB hafızası nerdeyse doluydu aşırı foto-oyun-uygulama-çektiğim videolar (1dk video 35MB düşünün yani yarım saatlik video 1GB yer kaplıyo) neyse GT Racing oynarken donuyo kapanıyodu ardarda 3 kez kapandı açtım yine kapanırsan Allah belamı versin verdiğim paraya acımam çarparım dedim yanındada 10 yaşındaki yeğenim var telefon yine kapanda işte bittin olum sen dedim kaldırdığım gibi yere bir çarptııımm 2 metre sürüklendi!

İçim ızıcık cız etti ama haketti yani :D neyse yeğenim getirdi baktım sorun yok 2 gün sonra şarj soketinden dolayı servise verdim zaten :D hehe şuan E7 ile yazıyorum :sirit:

benim emektar C5-00 video çekerken donuyo kapanıyo :ehe geçen sene dersanede düşürdüğümden beri sapıttı :d: artık Iphone var zaten :hmmm

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Gecen aylarda eskiden smackdown izledigimiz gunleri falan konusuyordum bir hareketi gosterirken telefon elimden uctu (yemekhanede sirasindaydik) onumuzdeki cocugun kafasina carpti yere dustu :ehe

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Gecen aylarda eskiden smackdown izledigimiz gunleri falan konusuyordum bir hareketi gosterirken telefon elimden uctu (yemekhanede sirasindaydik) onumuzdeki cocugun kafasina carpti yere dustu :ehe
:zuhaha:

Türe

Türe

Üye
Ben çok sık cihaz değiştiririm buradan da bilen bilir. Mesela 2 yılda 12-13 cihaz geçti elimden. Okuldakiler artık 2-3 ayda bir bu sefer ne alıyon diye sormaya geliyolar :ehe Ama bir iyi yanı ; okuldaki herkes telefon almadan önce bana geliyor ne alayım önerin var mı diye :d:

• Beğen
enterneoll

enterneoll

Üye
iphone 4 aldığım gün sorunlu çıktı değiştirdik bi daha sorunlu çıktı değiştirdiler 1 daha çıktı artık sorun yok sonunda doğru düzgün bir iphone 4 geldi elime :D

- - - Eklendi - - -

iphone 4 aldığım gün sorunlu çıktı değiştirdik bi daha sorunlu çıktı değiştirdiler 1 daha çıktı artık sorun yok sonunda doğru düzgün bir iphone 4 geldi elime :D

• Beğen
andezitt

andezitt

Üye
Benim s3 mini fotoğraf çekmek için kız arkadaşıma verdim 10 dk sonra yanıma geldi baktım gözleri dolmuş ağlicak nerdeyse noldu dedim. Telefonu gösterdi içim çızz etti daha iki aylık telefon düştü dedi. Bakim bi ver dedim bir aldım elime hiç bişey olmamış sadece üst tarafta biraz soyulma var o kadar. Şimdi bişey desem ağlicak üzülcek baktım telefonda bişey yok pek sen buna mi üzüluyon dedim Evet dedi senden kıymetli mi ya dedim olsun bişey olmaz dedim. Sarıldı sonra o.dilerim dedi :)

kerem28yuksel

Üye
Telefonun ekran gitti açamadimda sattim oylece ucuz fiyata

benim 4s im düsecek besinci kattan valla kırılan cam parcalarıyla bogazımı keserim :D

- - - Eklendi - - -

Benim s3 mini fotoğraf çekmek için kız arkadaşıma verdim 10 dk sonra yanıma geldi baktım gözleri dolmuş ağlicak nerdeyse noldu dedim. Telefonu gösterdi içim çızz etti daha iki aylık telefon düştü dedi. Bakim bi ver dedim bir aldım elime hiç bişey olmamış sadece üst tarafta biraz soyulma var o kadar. Şimdi bişey desem ağlicak üzülcek baktım telefonda bişey yok pek sen buna mi üzüluyon dedim Evet dedi senden kıymetli mi ya dedim olsun bişey olmaz dedim. Sarıldı sonra o.dilerim dedi :)

telefonda sorun yok demi ? :D

• Beğen
Tepkiler: RowneSM ve .caner.
andezitt

andezitt

Üye
benim 4s im düsecek besinci kattan valla kırılan cam parcalarıyla bogazımı keserim :D

- - - Eklendi - - -

Bir kaç çizik dışında Allahtan yok ya olsa kız arkadaşım bişey de diyemem :)

RowneSM

RowneSM

Üye

- - - Eklendi - - -

Hahaha :D cocuk kiz uzulmesin diyo sen telefon da sorun yok dimi diyosun :D

Üst Alt