Yeni telefon anıları

Sponsorlu Bağlantılar

k11ng

k11ng

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon anıları
Merhabalar başlıkta görüldüğü gibi telefon anılarımızı yazalım :D

Ben 2 gün önce samsung galaxy s3 aldım. 70 cm mesafeden bu gün telefonum cebimden kaydı düştü... o telefonu yerden alırken ön yüzüne kenarlarına vs bakarken ömrümün yarısı gitti allahtan çizilmedi :D

Kerim.

Kerim.

Üye
:Dgecmis olsun

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Ben iphoneyi koşarken düşürdüm. Düşerken birde tekme attım istemsiz şekilde. Sonuç çizik falan yoktu. Allah korumuş :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2393093 ve kedi006
The East

The East

Üye
Bende telefonla 90 sektirdim :aha: şaka :D

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Benim kuzenim telefonum düşerken tutuyum diye bi vurdu telefon bi tavandan yedi bi yerden :ehe

• Beğen
Tepkiler: kedi006
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Hiç unutmam sony ericson k510i'ydi :D

zombaka

zombaka

Üye
benim nokia 6600 süper hiç bişey olmuyo

• Beğen
Tepkiler: kedi006
Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Bende 5110 vardı. Buyuksehirde ablam battaniyeyi camdan silkelerken benim emektar 13. kattan dustu. Bataryayı ve kapağı taktım Birsey olmadı. (ciddiyim.) emektarı cok dusurdum sayemde ucmayı ve yere nasıl konacağını oğrendi.

• Beğen
Tepkiler: kedi006 ve HAM ZA
HAM ZA

HAM ZA

Üye
Bende 5110 vardı. Buyuksehirde ablam battaniyeyi camdan silkelerken benim emektar 13. kattan dustu. Bataryayı ve kapağı taktım Birsey olmadı. (ciddiyim.) emektarı cok dusurdum sayemde ucmayı ve yere nasıl konacağını oğrendi.
o telefon 13. kattan düştü ve bişey olmadımı :D

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
o telefon 13. kattan düştü ve bişey olmadımı :D

evet cidden olmadı. Bulduğumda 3 -5 metre civarı bahce diye tabir ettikleri toprağın uzerine dusmustu. Kapağı ve bataryası ayrılmıstı ama takınca calıstı 3 sene daha kullandım.

- - - Eklendi - - -

Yeni telefonlar değil 13. Kattan 1-2 metre yukseklikten dusse kırılır. Her kezin 1000 :tl: den fazla verdikleri hangi tel. Bunu basarabilir. (13. Kattan atıp deneyin ve gorun ne oluyor.)Turk milleti neden eskilere takoz telefon dediklerini anlamıs oluyorum.

acuxx

acuxx

Üye
benim telefon yüzme ve serbest atlayışta derece sahibi

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Benim samsung m620 vardı klozete düşmüştü çıkarıp yıkadım bi güzel sabunla ne biliyim çocukluk işte daha da açamadım zaten :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
bundan 4 hafta önce Nokia E7-00'ımın 16GB hafızası nerdeyse doluydu aşırı foto-oyun-uygulama-çektiğim videolar (1dk video 35MB düşünün yani yarım saatlik video 1GB yer kaplıyo) neyse GT Racing oynarken donuyo kapanıyodu ardarda 3 kez kapandı açtım yine kapanırsan Allah belamı versin verdiğim paraya acımam çarparım dedim yanındada 10 yaşındaki yeğenim var telefon yine kapanda işte bittin olum sen dedim kaldırdığım gibi yere bir çarptııımm 2 metre sürüklendi!

İçim ızıcık cız etti ama haketti yani :D neyse yeğenim getirdi baktım sorun yok 2 gün sonra şarj soketinden dolayı servise verdim zaten :D hehe şuan E7 ile yazıyorum :sirit:

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
bundan 4 hafta önce Nokia E7-00'ımın 16GB hafızası nerdeyse doluydu aşırı foto-oyun-uygulama-çektiğim videolar (1dk video 35MB düşünün yani yarım saatlik video 1GB yer kaplıyo) neyse GT Racing oynarken donuyo kapanıyodu ardarda 3 kez kapandı açtım yine kapanırsan Allah belamı versin verdiğim paraya acımam çarparım dedim yanındada 10 yaşındaki yeğenim var telefon yine kapanda işte bittin olum sen dedim kaldırdığım gibi yere bir çarptııımm 2 metre sürüklendi!

İçim ızıcık cız etti ama haketti yani :D neyse yeğenim getirdi baktım sorun yok 2 gün sonra şarj soketinden dolayı servise verdim zaten :D hehe şuan E7 ile yazıyorum :sirit:

hafıza kartını pc ye aktarıp bağzı verileri silsen kasmaz diye biliyorum. Zevk yine sana ait sana karısamam. :d:

Turan

Turan

Üye
nokia 5228 i ilk aldgm hafta evde koridorda elimden düşürdüm hızlı sekilde yerde 5,6 takla attı içim cız etti 5yıl yaşlandım :D. Birde nokia 3100 ım vardı telefonu yere(mermer,beton) çarpıyordum hala çalışıyordu. Su dolu leğene attım çalışır vaziyette yaklaşık 15,20dk durdu şuan hala tıkır tıkır çalışıyor :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Enes

Enes

Üye
3. kattan 5800 ım bi bayanın kafasına düşmüştü kafasında krater gölü oluştu :D :D şaka bi yana cidden düştü kafasına ama telefon sapa sağlam halen çalışır durumda :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
3. kattan 5800 ım bi bayanın kafasına düşmüştü kafasında krater gölü oluştu :D :D şaka bi yana cidden düştü kafasına ama telefon sapa sağlam halen çalışır durumda :D

:aha: :oha: :d: :kop2: telefon çalışıyorda bayanın başını merak ettim şimdi yaaa :kıskıs:

Üst Alt