yeni telefon almak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

msafacetin

Üye
    Konu Sahibi
yeni telefon almak istiyorum
son 1 ayda içimde bir telefon isteği doğdu ve para biriktirmeye başladım 150 tl biriktirdim elimde lg kp105 ve philips xenon 9@9k var bunları satıp babamdan da 50 tl fln alıp 2. el cep telefonu almak istiyorum bu iki telefonu toplam 50 tl ye telefoncuya satarım diye dşnyrm yani 250 tl fln param var diyeblrz. birkaç telefon araştırdım ve nokia n73 ü çok beğendim bu telefonun 2. elini almaya param yeter mi yetmez se hangi telefonu alabilirim özellikleri birbirine yakın şimdiden teşekkür ederim.

futbol123

futbol123

Üye
nokia 5700 xpress music al harika bir telefon kullanıyorum müzik kalitesi tasarımı işlemci hızı ekran kalitesi harika fiyatıda uygun 120-140tl arası n73 güzel değil.. cihazda çok kasma ve takılma oluyor işlemci hızı düşük..

msafacetin

Üye
    Konu Sahibi
bu telefonun da alt kısmı dönüyomuş pek hoşuma gitmedi ben n73 de kararlıyım siz bana sıfır ve 2. el fiyatlarını söylerseniz sevinirim yada n70 de olabilir

futbol123

futbol123

Üye
bu telefonun da alt kısmı dönüyomuş pek hoşuma gitmedi ben n73 de kararlıyım siz bana sıfır ve 2. el fiyatlarını söylerseniz sevinirim yada n70 de olabilir

n73 150tl-180tl arası temizliğine bağlı
n70 80-100tl arası

alicem123

alicem123

Üye
n73 alıp hata yapma ben bikeresinde kullandım almaz olaydım...

Kamerayı açıyorum 1 dakika sırf kameranın açılıp kendine gelmesini bekliyorum..
Mesajlar kısmı 10 saniyede anca acılıyor..

Bazen menü cok geç acılıyor.. Yani Pişman olursun alıcağına ama yinede sen bilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...