Yeni telefon alıcamda bi yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisini alayım Şimdiden teşekkürler

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>KoNaN>

>KoNaN>

Üye
Yeni telefon alıcamda bi yardım edin
Ben nokia n8 - c7 - iphone 3GS arasında kaldım . Şimdiden teşekkürler.

STaT!C

STaT!C

Üye
Ben de benzer bir kararsızlık arasında kalmıştım. Sonra N8 aldım ve memnunum. Tek gördüğüm eksikliği web tarayıcısı. O da anna güncellemesiyle iyileşektir sanırım.:oke:

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Bu saydıklarının arasında n8.n8de kötünün iyisi bana göre :ehe

STaT!C

STaT!C

Üye
Ayrıca iphone'nin 3GS olduğuna bakma görüntülü görüşme bile yapamıyorsun..:evet:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
n8 daha iyi

PureFood

PureFood

Üye
C7'nin de N8'den farkı yok, daha da şık görünümlü, tek fark kamerası sanırım N8 12, C7 8 MP Kamera var. Ben olsam C7 Alırdım..

61semih

61semih

Üye
3gs tek geçer ekranı yeter

>KoNaN>

>KoNaN>

Üye
n8 in yada c7 nin ekranınıın pek farkı yok gibi iphone ndan

pRime.

pRime.

Üye
3gs tek geçer ekranı yeter

Ekranı tek mi geçer?! :kop: 320x480 lcd ekran nereye 360x640 amoled ekrandan daha iyi oluyo? Komiklik yapmaya çalışıyosun herhalde çünkü senin dediğine bi tarafımla gülerim :kop:

Emre-45

Emre-45

Üye
hahaha lcd ekrana ne diyor ya hic gulesim yoktu :D fanligin da bu kadari artik. Bilmeden konusmayacaksin :D

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Ben de benzer bir kararsızlık arasında kalmıştım. Sonra N8 aldım ve memnunum. Tek gördüğüm eksikliği web tarayıcısı. O da anna güncellemesiyle iyileşektir sanırım.:oke:
Başka tarayıcı kullan demokraside çare tükenmez:ehe

----------Eklendi @ 12:01:49 ---------- Yazıldı @ 12:00:41 ----------

Ya apple yada androidli ciahz al görünüşe bakıp içine bakmadan alırsan nokıayı görürsün.Bazı arkadaşlarımız donanımhabere laf ediyorlar acaba bende bu 3 telefonu 1-1.5 ay kullandım nokıa telefonlarında aynı sorun neden çıkar acaba:nono:

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
pRime.

pRime.

Üye

Başka tarayıcı kullan demokraside çare tükenmez:ehe

----------Eklendi @ 12:01:49 ---------- Yazıldı @ 12:00:41 ----------

Ya apple yada androidli ciahz al görünüşe bakıp içine bakmadan alırsan nokıayı görürsün.Bazı arkadaşlarımız donanımhabere laf ediyorlar acaba bende bu 3 telefonu 1-1.5 ay kullandım nokıa telefonlarında aynı sorun neden çıkar acaba:nono:

Yalandan kim ölmüş.

Uruloki

Uruloki

Üye
ikisininde ne olduğu belli serdar hep aynı şey baksana ekranda bile sallamışlar ki sende de 3GS olduğunu bilmiyorlar galiba yazıktır alıyorlar gazı dh da gelip burda sıkıyorlar

pRime.

pRime.

Üye
ikisininde ne olduğu belli serdar hep aynı şey baksana ekranda bile sallamışlar ki sende de 3GS olduğunu bilmiyorlar galiba yazıktır alıyorlar gazı dh da gelip burda sıkıyorlar

Aynen baba ya. Biz bıktık yazmaktan, bunlar bıkmadı sallamaktan.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye

Aynen baba ya. Biz bıktık yazmaktan, bunlar bıkmadı sallamaktan.
Telefonları symbian 3 lü telefonları arkadaşımın babası burda telefoncu ondan aldım 1.5 ay kullandım aynı sorunlar bende çıktı dedim böle böle işte nokıa dedi o anlamaz ama dh ile benim sorunlar aynı çıktı kinetik kaydırma ile menülerde geçişlerde:nono::oke: :bye2:

• Beğen

Starsley

n8 derim.. Ama ince şık olsun dersen C7..

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
İyi siz bilirsiniz:ehe

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt