3gs tek geçer ekranı yeter
320x480 lcd ekran nereye 360x640 amoled ekrandan daha iyi oluyo? Komiklik yapmaya çalışıyosun herhalde çünkü senin dediğine bi tarafımla gülerim 
Başka tarayıcı kullan demokraside çare tükenmezBen de benzer bir kararsızlık arasında kalmıştım. Sonra N8 aldım ve memnunum. Tek gördüğüm eksikliği web tarayıcısı. O da anna güncellemesiyle iyileşektir sanırım.![]()

Başka tarayıcı kullan demokraside çare tükenmez
----------Eklendi @ 12:01:49 ---------- Yazıldı @ 12:00:41 ----------
Ya apple yada androidli ciahz al görünüşe bakıp içine bakmadan alırsan nokıayı görürsün.Bazı arkadaşlarımız donanımhabere laf ediyorlar acaba bende bu 3 telefonu 1-1.5 ay kullandım nokıa telefonlarında aynı sorun neden çıkar acaba![]()
ikisininde ne olduğu belli serdar hep aynı şey baksana ekranda bile sallamışlar ki sende de 3GS olduğunu bilmiyorlar galiba yazıktır alıyorlar gazı dh da gelip burda sıkıyorlar
Telefonları symbian 3 lü telefonları arkadaşımın babası burda telefoncu ondan aldım 1.5 ay kullandım aynı sorunlar bende çıktı dedim böle böle işte nokıa dedi o anlamaz ama dh ile benim sorunlar aynı çıktı kinetik kaydırma ile menülerde geçişlerde
Aynen baba ya. Biz bıktık yazmaktan, bunlar bıkmadı sallamaktan.