yeni telefon alıcam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

inan2234

Üye
    Konu Sahibi
yeni telefon alıcam
merhabalar ben n79 kullanıyorum telefonum sık sık bozulduğundan değiştirecem.En fazla 600 tl yi görürüm benim kafamda şu anda 2 tel war samsung galaxy gio (android marketin yüklü geliyor) yada nokia c5-03 ama artk symbiandan sıkıldım android denemek istiyorum ama fazlada güwenemiyorum bu konuda fikirleriniz benim için önemli
Not: 7/24 cepten internette geziyorum

hoss

hoss

Üye
c5-03 te kasa catlama sorunu var donanim forumda bir cok kullanici bu sorundan sikayetci zaten
galaxy ace veya p503 ten birini alin
symbian dan sonra android hem hizli hemde zevkli gelecektir

• Beğen
Tepkiler: çılgınkarpuz ve 61semih
cncnkcr

cncnkcr

Üye
400 lira civarında önerebileceğiniz kullanışlı bir telefon varmıdır. dokunmatik olmasın mümkünse

hoss

hoss

Üye
Monte alabilirsin o fiyata , androidli istersen gecen gün teknosa da lg gt540 399 tl ye düşmüştü tükenmemisse ona bakabilirsin...
fiyata biraz daha arttırabilirsen galaxy mini , fit ,gio , p503 ,x8 ,i5700,i5510 gibi cihazlardaa alınabilir modellerdir :oke:

--------------- Ekleme ---------------

bu arada vodafonun cıkardıgı 945 modelide güzeldir incele istersen onu da fiyatı özelliklerine göre iyidir

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
Android İşletim Sistemli Bir Telefon Al Galaxy Ace-Mini Fln HTC'ye Fln Bak Android Olsun ama

hunter121

Üye
c5-03 te kasa catlama sorunu vardonanim forumda bir cok kullanici bu sorundan sikayetci zaten

inan2234

Üye
    Konu Sahibi
galaxy gio yada ace düsünüorum ama ace pahali biraz en ucuz kaç ciwari bulabilirim bide internetteki video lari izleyeblcemmi androidde

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
androidden şaşma gözün kapalı güvenebilirsin

hoss

hoss

Üye
galaxy gio yada ace düsünüorum ama ace pahali biraz en ucuz kaç ciwari bulabilirim bide internetteki video lari izleyeblcemmi androidde
sky fire programini kurarsan izleyebilirsin videolari
nokianin symbianli cihazlariyla interenete girmek yavas
hiz li bir telefon istiyorsan android ve ios bu konuda daha iyidir

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
nokia 5800 yada hTc

çılgınkarpuz

çılgınkarpuz

Üye
htc wildfire de olabılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt