Yeni telefon alıcam

Sponsorlu Bağlantılar

OgzN

OgzN

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon alıcam
1-2 ay soınra yeni telefon alıcam sizce ne alayım karar veremedim 400-500 ytl arası önerilerinizi bekliyorum
ben bunlardan birini düşünüyorum ama sizde yardımcı olun:ehe
Nokia N70

Nokia e65

Nokia 5130 XpressMusic

Samsung F250

Philips x800

Anycool ds66n

unrealmortal

Üye
arkadaşım bende e65 var.görselliğine kanıpta alma.bende sorun çıktı.servise verdim.2,5 ay gelemdi.e65 alma ama nokia danda şaşma...aldığın telefonun hayırlı olması dileğiyle...

levent08

levent08

Üye
:) bennce N82 al çok iyi

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
n73 öneririm

byilmazZ

byilmazZ

Üye
senin verdiğin modellerden 5130 u öneririm.

yusuf_4

Üye
ilk çıktığından beri n70 kullanıyorum hala bir sorun yok...

***zWrC***

***zWrC***

Üye
n70

lazyboy

lazyboy

Üye
bence vi fi si olan bi cihaz al

king512

king512

Üye
n70 modası geçeli aylar yıllar olduu ki 5610 olabilirsin 500 ytl

<LI class=propMarka>NOKIA <LI class=propModel>6210 Navigator 615 ytl
nokıa n78 albilirsin 650 ytl

bunlardan bi tansi olabilir

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
n70 modası geçeli aylar yıllar olduu ki 5610 olabilirsin 500 ytl

<LI class=propMarka>NOKIA <LI class=propModel>6210 Navigator 615 ytl
nokıa n78 albilirsin 650 ytl

bunlardan bi tansi olabilir

arkadaşımız güzel telfonlar önermiş benimde önercegim
nokia 6220 classic= 700ytl civarı ama 5mp carl zeis ve xenon flaşı var 8gb kadar hafıza kartı destegi
nokia 5320 expres= 430 civarı 2mp kamera söyle çal özelligi streo ses kalitesi tam bir müzik canavarı
nokia3600 silide =400 civarı s40 arabirimli 3,2 mp kamera radyo vga video kaydı, ufak kullnışlı
ama benim tercihimi sorcaksan N78 derim wi-fi var 3,2 carl zeis var ve en güzeli (N95 olmayan kahretsin:agla) FM transmitter olayı süper bişey ya arabada işte radyo çeken heryerde ceptelefonundan müzikleri dinle parayla takılabliyo olsa N95 takdırırdım ama takılmıyo bence N78 al pişman olmazsın
Buarada fiyatı 600uylye kadar bulabilrisn kvk

bence N78 tek geçerim bu kategoriler için tabiki..
şimdi araştırıken gördüm N81 8gb hepsi buradada 667ytl ye düşmüş bence bunuda düşün 8g hafıza var 2mp kamera ama transmitter yok benim için önemli bir ayrıntı mesala..
N78 alırsan 8gb yada 16gb kart takabilirsin bunlarıda düşün yani hafızaya çok takılma..
N78 favorimm:oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici

Bence symbian bir işletim sistemli cep telefou alması daha mantıklı deilmi...
N78 gibi:ehe:ehe

djzeki9

djzeki9

Üye
nokia 5130 xpressmusıc al kral telefon

djzeki9

djzeki9

Üye
tüm n modelleri symbian

orhaan48

orhaan48

Üye
birincisi ne olursa olsun asla nokıa dışına çıkma çıkacak olursan asabi olur çıkarsın telefon piyasasının tek kralı nokıa ve bnm sana tavsiem nokıa 5800xpres m. ben çok memnunum

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
2 sene önceki konu arkadslar

omer1230

omer1230

Üye
iş işten geçmiş bile :naughty:

ozk991

Üye
5130 alma da ne alırsan al, eğer çok mesaj yazıp çok müzik atacaksan sakın, ben aldım ve servisten beri gelmez oldu, geçen ay gitti geldi 1 hafta sonra yine bozuldu, biraz kullandım ve yine gönderdim, cumartesi akşam aldım pazar akşam yine gitti, yani lafın kısası bir yıl oldu alalı ama 2 ay düzgünce kullanmadım, başına bela alma ve forum sitelerini bi araştır, ben kesinlikle tavsiye etmem...

Üst Alt