Öneri yeni telefon alıcağım.

Sponsorlu Bağlantılar

harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
yeni telefon alıcağım.
merhaba arkadaşlar 2 ay sonra yeni telefon alıcağım bütçem 1000 tl en fazla 100 tl arttırabilirim aradığım özellikler oyunu çok oynarım internette bol gezerim kamera pek önemli değil şarjı çok önemli ekran fazla büyük olmasın nexus 5 düşünmüyorum ablam ve annemde var :D birazda ios a kaçasım var ama 1000 tl yede iphone 4s olur anca oda benim aradığım özellikleri karşılar mı acaba ? şimdiden teşekkür ederim

turkishield

turkishield

Üye
G2

harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
neden?

silivriserdar

silivriserdar

Üye
İphone 4s jealbreak li her işini görür. Her açıdan param olda hiç düşünmem.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
lg g2 nexus 5'in bataryası sıkıntılıymış biraz

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Herkeste bi g2 merakı.hocam firmaları araştır ve öyle telefon al alacaksan.Sana o paraya htc one öneririm.sndrgn600 olsa bile başarılı bir cihaz :)

harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
g2 tasarımı hoşuma gitmiyor nedense

fuko08

fuko08

Üye
4S in şarj ve ekran sıkıntı.

maxirabit

maxirabit

Üye
Butce dahada yukkselmesi lazim o yuzden illa o fiyattlara dusunuyorsaniz lg g2 yada nex.5

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Nexus 5

harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
en fazla 1100 olur

harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
ekranı çok büyük yav :/

Drexel07

Üye
Oyun oynamayı istiyorsan Nexus 5 en iyisi kardeşim büyük ekran,ses,görüntü vs. ama biraz tuzlu 1179 lira civarında.
2 ay sonra alacaksan emin ol Nexus 5 1100'ün altına düşer. O zaman Nexus 5 alırsın oyun oynamayı düşünüyorsan ağa Nexus 5 almalısın...

harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim belirttim malesef nexus 5 ablam ve annemde var hergün gördüğüm bir telefonuda almak istemiyorum yoksa düşünebilirdim genede sağol

Drexel07

Üye
2 ay sonra tekrar konu aç o zamana kadar en az 5 - 6 telefon çıkar eskilerin fiyatı düşer :D

tatar1926

Üye
merhaba arkadaşlar 2 ay sonra yeni telefon alıcağım bütçem 1000 tl en fazla 100 tl arttırabilirim aradığım özellikler oyunu çok oynarım internette bol gezerim kamera pek önemli değil şarjı çok önemli ekran fazla büyük olmasın nexus 5 düşünmüyorum ablam ve annemde var :D birazda ios a kaçasım var ama 1000 tl yede iphone 4s olur anca oda benim aradığım özellikleri karşılar mı acaba ? şimdiden teşekkür ederim
Kardeş lg g2 nin bataryası beni çok şaşırttı bence üzerinde biraz düşün derim

• Beğen
Tepkiler: harmless07
harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
g2 yi de pek düşünmüyorum zaten

Üst Alt