Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni telefon alacagım öneriler.
Sponsorlu Bağlantılar
Noks
Üye
Konu Sahibi
Yeni telefon alacagım öneriler.
Arkadaslar yeni telefon alacagım max 1.500 tl verebilirim telefonun kamerası iyi olmalı internet ve oyun amaclıda kullanıcagım cogunlukla dokunmatik olmalı ve kulaklık sesi ve hoparlör sesi iyi olmalı önerilerinizi bekliyorum
Mertolozzi
Üye
İphone 3gs tam senlik hatta para bile artar kamerası iyi zaten oyun telefonu wifili
fatih982
Üye
kardeş istediğin gibi bircihaz şuanda benim bildiğim nokia x6 yada iphone veya samsung un üst modellerini araştır derim ama etkin internet kullanacaksan blackberry 9700 yada 9500 storm tavsiye ederim
kamerası iyi bir cihaz istiyorsan en az 5 mp olması lazım benim bildiğim iphonelerde böyle bir kamera yok
Noks
Üye
Konu Sahibi
kafamda n8 iphone 4 var htc nin hd modeli var
Lacoste
Üye
nokia N8'i bekle fiyatı o civarlarda olur diye düşunuyoruz. Yok hemen dersen Nokia x6 düşünebilirsin. Veya iPhone 3Gs alabilirsin ama kamerasının ve haporlorunun cok iyi oldugunu soyleyemem. N8'i bekle bnce ama
daniel_23
Üye
htc hd, wildfire
n8
samsung wave
bu telefonlar işini görür
iphone 3gs de işini görür ama tasarım olarak daha iyi donanımsal olarak biraz daha düşük