Yeni telefon alacagım öneriler.

Sponsorlu Bağlantılar

Noks

Noks

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon alacagım öneriler.
Arkadaslar yeni telefon alacagım max 1.500 tl verebilirim telefonun kamerası iyi olmalı internet ve oyun amaclıda kullanıcagım cogunlukla dokunmatik olmalı ve kulaklık sesi ve hoparlör sesi iyi olmalı önerilerinizi bekliyorum :)

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
İphone 3gs tam senlik hatta para bile artar kamerası iyi zaten oyun telefonu wifili :oke:

fatih982

fatih982

Üye
kardeş istediğin gibi bircihaz şuanda benim bildiğim nokia x6 yada iphone veya samsung un üst modellerini araştır derim ama etkin internet kullanacaksan blackberry 9700 yada 9500 storm tavsiye ederim

fatih982

fatih982

Üye
İphone 3gs tam senlik hatta para bile artar kamerası iyi zaten oyun telefonu wifili :oke:

kamerası iyi bir cihaz istiyorsan en az 5 mp olması lazım benim bildiğim iphonelerde böyle bir kamera yok

Noks

Noks

Üye
    Konu Sahibi
kafamda n8 iphone 4 var htc nin hd modeli var :)

Lacoste

Lacoste

Üye
nokia N8'i bekle fiyatı o civarlarda olur diye düşunuyoruz. Yok hemen dersen Nokia x6 düşünebilirsin. Veya iPhone 3Gs alabilirsin ama kamerasının ve haporlorunun cok iyi oldugunu soyleyemem. N8'i bekle bnce ama

daniel_23

daniel_23

Üye
htc hd, wildfire
n8
samsung wave
bu telefonlar işini görür
iphone 3gs de işini görür ama tasarım olarak daha iyi donanımsal olarak biraz daha düşük

Noks

Noks

Üye
    Konu Sahibi
htc hd, wildfire
n8
samsung wave
bu telefonlar işini görür
iphone 3gs de işini görür ama tasarım olarak daha iyi donanımsal olarak biraz daha düşük

nokia n8 ne zaman gelecek bilginiz varmı

--------------- Ekleme ---------------

n900 nasıl bi detay bilgi verirmisiniz? ekran boyutu galiba daha büyük

aeim

Üye
Samsung galaxy S i bekle ses getirecek bu telefon

haltie

haltie

Üye
Htc desire bir araştır çok güzel

o olmazsa iphonede iyi ve doğru tercih olur

SilentOne