Yeni telefon alacağım görüş ve önerilerinizi merak ediyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

a1-b2-c3

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon alacağım görüş ve önerilerinizi merak ediyorum.
Arkadaşlar üyelik tarihim sizi yanıltmasın normalde 2 yıllık üyeyim sırf bu soruyu sormak için yeni üyelik açtım..

Telefona maksimum 500 TL verebilirim.

Benim aklımdaki modeller:

1)Nokia c5-03
2)Turkcell T20
3)HTC wildfire s
4)Samsung S8000 JET (SPOT)
5)Samsung i8910 (SPOT)
6)Samsung M8910 (SPOT)
7)Samsung m8800 (SPOT)

Önem verdiğim özellikler ekran parlaklığı ve çözünürlük kalitesi, dokunmatif hassaslığı, telefonun hızı sensörlü oyunları iyi bir şekilde desteklemesi ve tabi kide 3G GPS Wi-fi ve kamera...

Benim verdiğim modellerden başka sizin önereceğiniz modeller neler? Konuya ilgi gösterenlere şimdiden teşekkür ederim.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Htc wildfire s hariç o listedeki hiç bir telefonu alma. hata yaparsın.
benim önerebileceğim telefonlar; Samsung galaxy gio(450TL) , huawei ideos x5(550TL) , nokia c6-01(550TL) , nokia 600-700(yakında türkiyeye gelicek biraz beklersen alabilirsin)

foreverthe

foreverthe

Üye
HTC wildfire s :oke: Alabilirsen İdeos x5 öneririm. Onu alabilipte marka takıntın varsa c6-01

nalcam22

nalcam22

Üye
huawei idoes x5 gerisini boşver

a1-b2-c3

Üye
    Konu Sahibi
galaxy gio dokunmatik ekran ve performans olarak nasıl, bu arada spot telefonların ne tür riskleri var? yorumlar için tekrar teşekkürler.

fireman87

fireman87

Üye
aralarından iyisi wildifre s gibi görünüyor.. Diğerleri pek iyi değil..

a1-b2-c3

Üye
    Konu Sahibi
huawei ideos x5 güzelmiş ama onun biraz fiyatının düşmesi bekliycem

buket2

buket2

Üye
3)HTC wildfire s
aralarında tek iyi bu bence.... ama ben olsam (ki oldum aldım :) android 2.2 işletim sistemli, gkey tuşlu, 2 mp ön kamera, nova display ekrana sahip, wifi direct li lg optimus black alırdım... fiyat ve kalite bakımından çok iyi...tasarım güzel en ince smartphone şu an...tavsiye ederim

Masha

Masha

Üye
Bence Nokia İşletim sisteminden kaybediyor. Samsung ise gereğinden fazla yinede Samsung Gio derim. Extra istersen Lg Optimus Me. fiyat bakımından çok iyi BİM'de bile satışa sunuluyor. Tavsiye ederim ben kullanan arkadaşlarda olumlu yorumlar atıyorlar. 300 Lira Android 2.2 Froyo işletim sistemi mevcut :oke: diğeride dediğim gibi kalitesi ve tasarımı için Samsung Gio :oke:

coacoa

Üye
ideos x5 varken bunların lafı bile yapılmaz

ha son bişey bu nokia sevdalılarını anlamıyorum sistem olarak teknoloji olarak bu kadar geri cihazlar yapan bir firma neden hala bu kadar sevilir anlamam

a1-b2-c3

Üye
    Konu Sahibi
biraz araştırırken şu ürünlere rastladım
Android 2.2 mevcut 1gh işlemcili q klavyeli 16M renkli wifi gps mevcut hd kameralı capacitive ekranlı 375 tl - Bunda Android 2.2 mevcut çift çekirdekli 4.3 lük dev ekranı var gps wifi mevcut , ikisindede TV var bu iki telefon içinde yorumlarınızı bekliyorum

buket2

buket2

Üye
Bence Nokia İşletim sisteminden kaybediyor. Samsung ise gereğinden fazla yinede Samsung Gio derim. Extra istersen Lg Optimus Me. fiyat bakımından çok iyi BİM'de bile satışa sunuluyor. Tavsiye ederim ben kullanan arkadaşlarda olumlu yorumlar atıyorlar. 300 Lira Android 2.2 Froyo işletim sistemi mevcut :oke: diğeride dediğim gibi kalitesi ve tasarımı için Samsung Gio :oke:

optimus me gerçekten orta segmentte kaliteli bir telefon zaten ucuzdu bim'de daha uygun fiyata 300 tl ye satılacakmış...ben de tavsiye ederim

anılbaran

anılbaran

Üye
htc olabılr yada c6-01

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
ideos x5 al gerisini salla. pişman olmazsın internetteki tüm videoları oynatıyor. facebooktan okey bile oynanılıyor. c6-01de olabilir..

trecool

trecool

Üye
biraz araştırırken şu ürünlere rastladım Android 2.2 mevcut 1gh işlemcili q klavyeli 16M renkli wifi gps mevcut hd kameralı capacitive ekranlı 375 tl - Bunda Android 2.2 mevcut çift çekirdekli 4.3 lük dev ekranı var gps wifi mevcut , ikisindede TV var bu iki telefon içinde yorumlarınızı bekliyorum
alma bunlardan belliki çin malı pişman olursun kamerası hd falan değildir ekran kalitesi kötüdür yani aklından bile geçirme derim

Ocean258

Ocean258

Üye
wildifre s aralarındakı en makul olanı bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt