yeni telefon alacağım bütçem 1000 TL

Sponsorlu Bağlantılar

EmreReiz

EmreReiz

Üye
    Konu Sahibi
yeni telefon alacağım bütçem 1000 TL
yeni telefon alacağım bütçem 1000 TL yardımcı olursanız sevinirim

Aykan Şen

Üye
Telefondan beklentilerini soyle de telefon onerelim.

EmreReiz

EmreReiz

Üye
    Konu Sahibi
ön kamerası olsun,jelly bean veya ics alsın,oyunlarda donmasın,tasarımı güzel olsun,hoparlörü dandirik olmasın ve interneti hızlı olsun fakat arka kamera önemli değil

rapturkish

rapturkish

Üye
nokia lumia 620 yada 820 al derim oyunda ve nette kasma yaşamazsın çok çok hızlı ayrıca ön kamera vs hepsi var sadece android e göre biraz uygulamalarda gelişmemiş ama onun kadar güzel uygulamalar var

EmreReiz

EmreReiz

Üye
    Konu Sahibi
mümkünse telefon android olsun

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
androidde samsung almada ne alırsan al çok kasıyor ama en iyisi bence Htc android olduğuna inanmazsın çok hızlı

rapturkish

rapturkish

Üye
android ler şarj bakımından sıkıntılı ama windows phone çok daha iyi. ama android dersen LG optimus p700 al derim

EmreReiz

EmreReiz

Üye
    Konu Sahibi
peki tr sergen htcnin hangi telefonunu önerirsin 1000tlye

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Git S3 Bul Bulabilirsen Çok Rahat Edersin Benden Sana Tavsiye 1200 :tl: Fiyat Ama Parasını Hak Ediyor Yada Nexus 4 2 Side Çok Güzel Telefonlar ;)

EmreReiz

EmreReiz

Üye
    Konu Sahibi
peki nexus 4tte cızırtı sorunu varmış öyle duydum

- - - Eklendi - - -

s3 alanlarda niye şikayetçi o zaman

alyuz41

alyuz41

Üye
Dostum, ben ikinci el Lumia 920'lere bakıyorum. Sana da öneririm gerçekten.

EmreReiz

EmreReiz

Üye
    Konu Sahibi
nexus 4 ile s3 arastnda kaldım :vur

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Nexus 4 al arkana bakma bence :)

EmreReiz

EmreReiz

Üye
    Konu Sahibi
karar verdim sony xperia arc s alıcam

fingerback5

fingerback5

Üye

Sakın berbat bir alet.Nexus 4 ü bırak Galaxy Nexus bile fark atar o cihaza.Jelly bean güncellemesi de yok ekranı kalitesiz sadece tasarımı güzel o cihazın.Ben sana nexus 4 öneriyorum o cızırtı sesi de zor duyacağın çok düşük bir ses birşeye engel değil ayrıca yazılımla alakalı düzeltilebilir.Nexuslar güncellemede birinci android 5.1e kadar garanti alacak.Tasarımı canlı ön kamerası kaliteli,yazılımda 1 numara ekranlar yağ gibi kayıyor. Arc S ise şaka gibi kaç yılın cihazı S2 al bin kat daha iyi ciddiyim.

Invoke

Invoke

Üye
androidde samsung almada ne alırsan al çok kasıyor ama en iyisi bence Htc android olduğuna inanmazsın çok hızlı

Samsunguna göre değişir.............

- - - Eklendi - - -

nexus 4 ile s3 arastnda kaldım :vur

Nexus 4 al.

Arc S iyiydi de sene 2011de iyiydi. 2012de de kullanılabilir hadi ama biz 13ü ortaladık.
512mb ram sıkıntı olur. O telefonun tek güzel yanı tasarımı :) O da bir tasarım hatası var üst sol köşede kameranın orta ince kılcallar oluyor böyle çok göze batmayan cinsten ama oluyor. Zaten ben Ray alırken bakıyorduk demiştim "Kırılır la bu" diye :D
Ama değiştiriyorlarmış, öyle bir şey olunca. Ama yine de dediğim gibi performans alamazsın. S3 de tavsiye etmem. Nexus 4 her türlü...

- - - Eklendi - - -

Sakın berbat bir alet.Nexus 4 ü bırak Galaxy Nexus bile fark atar o cihaza.Jelly bean güncellemesi de yok ekranı kalitesiz sadece tasarımı güzel o cihazın.Ben sana nexus 4 öneriyorum o cızırtı sesi de zor duyacağın çok düşük bir ses birşeye engel değil ayrıca yazılımla alakalı düzeltilebilir.Nexuslar güncellemede birinci android 5.1e kadar garanti alacak.Tasarımı canlı ön kamerası kaliteli,yazılımda 1 numara ekranlar yağ gibi kayıyor. Arc S ise şaka gibi kaç yılın cihazı S2 al bin kat daha iyi ciddiyim.

Vatandaş haklı. Nexus 4 =)
Arc S s2 konusu tartışılır ama... =) S2ler daha iyi performans verebilir ama S2lerin de bir ısınma problemi var ki performans olarak da çok büyük fark olmaz. Atomic GByi kurdun mu Arc S'e kapışır =)

Üst Alt