karar verdim sony xperia arc s alıcam
androidde samsung almada ne alırsan al çok kasıyor ama en iyisi bence Htc android olduğuna inanmazsın çok hızlı

androidde samsung almada ne alırsan al çok kasıyor ama en iyisi bence Htc android olduğuna inanmazsın çok hızlı
nexus 4 ile s3 arastnda kaldım![]()
karar verdim sony xperia arc s alıcam
O da bir tasarım hatası var üst sol köşede kameranın orta ince kılcallar oluyor böyle çok göze batmayan cinsten ama oluyor. Zaten ben Ray alırken bakıyorduk demiştim "Kırılır la bu" diye 
Sakın berbat bir alet.Nexus 4 ü bırak Galaxy Nexus bile fark atar o cihaza.Jelly bean güncellemesi de yok ekranı kalitesiz sadece tasarımı güzel o cihazın.Ben sana nexus 4 öneriyorum o cızırtı sesi de zor duyacağın çok düşük bir ses birşeye engel değil ayrıca yazılımla alakalı düzeltilebilir.Nexuslar güncellemede birinci android 5.1e kadar garanti alacak.Tasarımı canlı ön kamerası kaliteli,yazılımda 1 numara ekranlar yağ gibi kayıyor. Arc S ise şaka gibi kaç yılın cihazı S2 al bin kat daha iyi ciddiyim.