Yeni tavsiye kitaplar

Sponsorlu Bağlantılar

iOS Developer

iOS Developer

Üye
Hulki CEVİZOĞLU---Ey Türk İstikbalinin Evladı adlı kitabını şiddetle tavsiye ediyorum...gerçekleri yansıtan ve gençlerin bilinçlenmesini sağlıcak olan bi kitap

SANCAR

SANCAR

Üye
Cevizoğlu gerçekten müthiş yazıyor
Yeniçağ'dan süreklitakip ediyorum kendisinin yazılarını ;;)

midnight

midnight

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by xmen+Aug 10 2005, 07:43 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(xmen &#064; Aug 10 2005, 07:43 PM)</div><div class='quotemain'>Hulki CEVİZOĞLU---Ey Türk İstikbalinin Evladı adlı kitabını şiddetle tavsiye ediyorum...gerçekleri yansıtan ve gençlerin bilinçlenmesini sağlıcak olan bi kitap
[post=128587]Quoted post[/post]​
[/b]

<!--QuoteBegin-SANCAR
@Aug 11 2005, 01:16 AM
Cevizoğlu gerçekten müthiş yazıyor
Yeniçağ&#39;dan süreklitakip ediyorum kendisinin yazılarını ;;)
[post=128961]Quoted post[/post]​
[/quote]

Hulki Cevizoğlu&#39;nun tüm kitapları gerçekten çok güzel ve okunması gereken kitaplar.. ;;)

_KadirşinaS_

Üye
Mutlaka her Müslümanınve özellikle her TÜRK ün şiddetle okuması gereken bir kitap.Eğer bir Türk iseniz ve bu kitabı okumamışsanız içinde bulunduğunuz tehlikeyi fark etmemisiniz demektir..

Yazar:Hulki Cevizoğlu
Kitap:Misyonerlik ve Siyasi Hristiyanlık...

trampet

Üye
Ya NUMANSABİT ve Midnight çoook teşekkürler 25 yaşımda bana da kitap okuma alışkanlığı kazandırdınız yaa helaaaal :bravoo:

midnight

midnight

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by trampet@Aug 18 2005, 05:35 PM
Ya NUMANSABİT  ve Midnight çoook teşekkürler 25 yaşımda bana da kitap okuma alışkanlığı kazandırdınız yaa helaaaal :bravoo:
[post=136922]Quoted post[/post]​

Önemli değil kardeşim,siz okuyun yeter.. ;;)

Caine

Caine

Üye
vallahi az cok okumaya çalıştım. ama inanınki sınavlara bu kadar çalışsaydım uzun bir aradan sonra sınıf geçerdim :DD
herkesin ellerine sağğlık.
vay beeeeeeeeeeeee midnight sen neymişssin. aristo gibi adamsın vesselam :artı:

midnight

midnight

Üye
    Konu Sahibi
Eywallah kardeşim....sabah sabah beni güldürdün yine.... :lol2:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

Dünyadaki en meşru, en ahlaklı, en haklı, en kutsal savaşlardan birinin, emperyalizme karşı verilmiş ve kazanılmış ilk kurtuluş savaşının, bir millileşme ihtilalinin romanı, şaşırtıcı bir yakın zaman destanı...

· Turgut Özakman&#39;ın elli küsur yıldır süregelen çabasının ürünü.

· Milli Mücadelemizin, bir serüven romanı gibi rahat okunan ve şimdiye kadar yazılmamış ayrıntılı, çok yönlü öyküsü.

· Gurur ve ibret verici gerçeklerin, gerçek belgelere dayalı olgu ve olayların, insanı içine çeken, şaşırtan, heyecanlandıran, ağlatan, gönendiren anlatısı.

Tüm yeni nesillere eşi olmayan bir armağan.

Aeon

Üye
Stephen King&#39;in Kara Kule serisini şiddetle öneririm oldukça sürükleyici bir kitap serisidir.

ekolix

Üye
Diablo serisi bence benım gıbı fantastık kurgu sevenler ıcın ıdeal...

Bartuc&#39;un mırası
Siyah yol
Gölge krallığı

Arkadaşlarını öldüren bir savaşçı Norrec...
Zalim ve hırslı general General Augustus Malevolyn...
Arkadaşlarının peşine düşen iki yaşayan ölü, Sadun ve Vizjerai büyücü Fautzin...
Rathma&#8217;nın müridi, güzel büyücü Kara...
Generalin güzel ve kurnaz sevgilisi büyücü Galeona...
Cehennem efradından iblis Xazax...

üçlemesi bence mukemmelır...
yazar: Richard A. Knaak

Şiddetle Tavsiye edilir..

emege saygı...

tombalak

Üye
Filibeli Ahmet Hilmi den "Amak-ı Hayal" bence bir kez deneyin.

Üst Alt