Abi super olmuşEline saglik
![]()

İyi bir çalışma olmuş, fakat php ile yazılsa daha iyi olabilirdi. Fontta sorun var, görünüşü daha sade yapabilirsin. Koyu tonlar kullanma.
GT-I9300 cihazım ile gönderildi.

Php her yerde kullanılamaz yani Veri tabanı oluşturulacak sitelerde kullanılır Forum siteri vb. ayrıca her sitenin Asp net le bile yazılsa Html kullanılan yerleri vardır kullamak Zorunda kalır tasarımcı ... Site Ne php nede Asp Kullanmadım Kullanılamaz Çünkü Baştan Aşağıya Js ile olurturulmuş Bir kod dizini Bu yüzden site js ile yazılmış Html kodları sadece Zorunlu kısımlarda var Yani Asp de olsa bir kısmı Html ile oluşturulur Zaten fark ettiysenizde Çoğu js ile yazılmış.
Fonta gelince Elbette font Şekli Göze hitap ettiği için kişiden kişiye değişir.
- - - Eklendi - - -
Ayrıca mobilya ile ilgisi olduğu için ister istemez kahve rengi ve türevi renkler kullanılmak zorundaydım Tutupta bir mavi rengi Oturtamazdım sitede.
![]()
Bir panel yazardın içerik kolayca değiştirilirdi. Php kullanıyorsan veritabanı şart değil. Fontun türkçe karakterlerinde sorun var. Beyaz vb. kullanabilirdin tasarımda.
GT-I9300 cihazım ile gönderildi.
Şart demedim zaten ...
Php gibi bir dil kulanmaya gerek yok site baştan aşağıya js zaten Bunun neresinde Php kullanayım ? Sadece html Kullanılması gereken yerlerde html kullandım... Html dosyası Sadece paravan yani js yi Sunucadan Çekmek için paravan olarak kullandım Yoksa Direk js doyasına bağlardım index si .JS olarak açılırdı sayfa ...
İçerik yerinde kullanabilirdin. Neyse daha fazla uzatmayalım. Daha kolay düzenleme için diyordum.

Bir de şu yorum satırları neden ingilizce![]()

Yorum Satırları derken![]()

Onun gibi düşün...Hazır alınmış kod kısımlarını diyorsan doğrudur Web tarasarımda Hazır alıp kullanma olayı çok yaygındır tabi yoksa bir site aylarımızı alır. Ki her şeyini Özel yaptığım sitelere 2000tl gibi bir fiyatı var tabi duyan kaçıyor
- - - Eklendi - - -
Sen bir rom editlerken Sıfırdan herşeyini senmi yazıyorsunOnun gibi düşün...
bir taban gerekli.
Herkes sıfırdan mı yazıyor pekibir taban gerekli.