Püf Noktası yeni taksit yasasi

Sponsorlu Bağlantılar

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
yeni taksit yasasi
Arkadaslar 1 subattan yeni taksit yasasi geldi ve taksit ile alis veris yapamiyoruz g2 almayi dusunuyorum fakat 1800 tl almam zor pesin olarak
aldigim duyumlara gore kilif satip telefon hediye diyolar fakat g2 gibi bir teli dandik yerden almam alacaksam vatan bimeks elektroworld benzeri bir yerden alacam bildiginiz taksit yapan saglam market var mi

caps6

caps6

Üye
vatan bilgisayarda kredili sistem var ayrıca bimeks hediye çekiyle taksit yaparak satış yapıyordu teknosa vatan gibi mağazalara sorabilirsin tam detaylarını bilmiyorum

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
elimden geldiğince araştıracağım bıktım ace den 2 ay içinde kesin değiştirecem

yaren_dede

yaren_dede

Üye
telefon faturasına yansıtarakta alabilirsin.
teknosada sordum ben kesinlikle oyle birşey yok diyorlar

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
telefon faturasına yansıtarakta alabilirsin.
teknosada sordum ben kesinlikle oyle birşey yok diyorlar
kardeşim dediğin aklıma geldi turkcellde baktım her yöne 500 paketi kullanıyorum faturalı onu her yöne 700 yapıp 24 ay taksitle aylık 115 tlye alabiliyorum toplam 2500 e denk geliyor 600 tl 24 aylık 700 dk kampanyası gideri yani cihaz 1900 e geliyor yani daha pahalı :/ ama son care mecburiyetten alacağım24 ay yerine 12 ay yapma imkanımız yokmu acaba?

0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar bende konu açacaktım da buraya yazayım dün reklamda gördüm Gold telefonlara taksit yapıyormuş galiba reklamda 9 veya 12 taksit imkanı diyordu tam hatırlamıyorum nasıl oluyor bu?

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bende konu açacaktım da buraya yazayım dün reklamda gördüm Gold telefonlara taksit yapıyormuş galiba reklamda 9 veya 12 taksit imkanı diyordu tam hatırlamıyorum nasıl oluyor bu?
Evet ben bugun sordurdum yapiyorlarmis

Invoke

Invoke

Üye
Vatan bir bankayla anlaşmış, %0 faizli kredi veriyorlar hemen. 2500TL'ye kadar. Krediyi alıyorsun, onunla telefonunu alıyorsun, çektiğin paranın hepsini vatanda harcamak zorunda değilsin ama en az 500(yanlış hatırlamıyorsam 500dü 750 de olabilir.)TL'sini vatanda harcamak zorundasın. Sonra 2500'ü(ya da ne kadar çektiysen, 2500 çekmek zorunda değilsin.) 12 ayda ödüyorsun.

• Beğen
Tepkiler: tmytrnc_
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
Vatan bir bankayla anlaşmış, %0 faizli kredi veriyorlar hemen. 2500TL'ye kadar. Krediyi alıyorsun, onunla telefonunu alıyorsun, çektiğin paranın hepsini vatanda harcamak zorunda değilsin ama en az 500(yanlış hatırlamıyorsam 500dü 750 de olabilir.)TL'sini vatanda harcamak zorundasın. Sonra 2500'ü(ya da ne kadar çektiysen, 2500 çekmek zorunda değilsin.) 12 ayda ödüyorsun.
1700 tl g2 parasi 32 gb black =D

0MG90

0MG90

Üye
%0 faiz mi? :D Bildiğimiz taksite dönmüş o zaman

• Beğen
Tepkiler: tmytrnc_