Yeni Symbian ufukta Görüldü !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Symbian ufukta Görüldü !!!
Yeni Symbian ara yüzü ortaya çıktı!

Nokia'nın yeni Symbian ara yüzü, Nokia X7 ve E6 üzerinde ortaya çıktı! Peki yeni ara yüz ne sunuyor?
Symbian'lı Nokia X7

Nokia, Microsoft'la yaptığı Windows Phone 7 anlaşmasına rağmen henüz Symbian'da yenilik yapmaktan vaz geçmiyor. Nokia'nın Londra duyurusuna iki gün kala yeni Symbian ara yüzünün göründüğü reklam videoları ortaya çıktı.

Nokia X7 ve E6'nın da göründüğü 'özel' olarak listelenen videolarda Symbian'da ekranı kaydırmanın daha hızlı olduğuna dikkat çekiliyor, tarayıcının ise üç kat daha hızlı olduğu iddia ediliyor. X7'de yeni QWERTY ekran klavyesinin de metin girişinde büyük kolaylık sağladığı üzerinde duruluyor.

kaynak :

apobaba1234

apobaba1234

Üye
teşekkurler umarım internet hızı denldgi gibi olur

blackbird48

blackbird48

Üye
hadi hayırlısı ama ben soğudum

ss06

ss06

Üye
symbian çok daha güzel olacak hemde cook ümitle bekliyoruz nokia

mahferer

Üye
Daha geçen hafta Nokia Symbian'ı bırakıyor, Windows 7 kullanacak diye haberler çıkıyordu. Şimdi de yeni Symbian haberleri.. Biri Nokia'ya Android yüklemeyi başarsa da biz de faydalansak.. :)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Daha geçen hafta Nokia Symbian'ı bırakıyor, Windows 7 kullanacak diye haberler çıkıyordu. Şimdi de yeni Symbian haberleri.. Biri Nokia'ya Android yüklemeyi başarsa da biz de faydalansak.. :)

Bak bu süper olur :D

AYNA

AYNA

Üye
devir android devri :D

• Beğen
Tepkiler: hoss

memoooo

Üye
ne zaman gelecekki n8 imize yeni bir görünüm kazandırsak .d

aagkn

aagkn

Üye
android kulağa hoş gelliyor valla :D

• Beğen

muratcan1905

Üye
pekte ilgimi çekmedi kayma zaten iyi daha hızlı kayarsa ne yazdığı görünmez anlamsız olur.
internet hızına ise pek inanmadım şuanki tarayıcı belli çok değişmez bence
qwerty klavye ise programla yapılabiliyor açıkçası ben pek bir yenilik göremedim.
bunlar yapılacağına yazılım desteği arttırılsa daha faydalı olur

WeiLSiDe

WeiLSiDe

Üye
Android in nesini beğeniyosunuz bi türlü anlamadım? (internet demeyin tel yerine pc tercih ediyorum)

Uruloki

Uruloki

Üye
şimdi arayüz diyecekler ama ordada ne aradığını bir türlü bulamıyorsun o da var sonuçta arayüz güzel amo kadar da değil belki stabilite diyebilirler ama ben karar verdim bundan sonra linux bir cihaz başka yok

fedakar72

Üye
Android in nesini beğeniyosunuz bi türlü anlamadım? (internet demeyin tel yerine pc tercih ediyorum)
kardes sen öyle diyorsunda android te adobe flash player 10 bile verilmis halabize dogru dürüst bir flash uygulaması yok.face deeki videoları bile izleyemiyoruz...

• Beğen
Uruloki

Uruloki

Üye
iyi de ben nasıl izliyorum o zaman

Esendağlı

Esendağlı

Üye
şimdi arayüz diyecekler ama ordada ne aradığını bir türlü bulamıyorsun o da var sonuçta arayüz güzel amo kadar da değil belki stabilite diyebilirler ama ben karar verdim bundan sonra linux bir cihaz başka yok
Birisi N900 den mi bahsediyor acaba:)

Uruloki

Uruloki

Üye
valla bir şey diyim mi nokia shop a N8 i almaya gittiğimde orda görseydim onu alırdım bakın N8 süper cihaz ama ben linux'un gücünü daha önce kullandığım için süper geliyor bana he şu an N900 almam eskide yani HD çekim yok sonrz ekranı kapasitif değil gerçi orasını hakan abiye sormak gerekir ama güvenilir bir kaynaktan aldığım bir bilgiye göre kasımda yeni meego lu model tanıtılacak inş onu alırım

AYNA

AYNA

Üye

ben n8 almak üzereyken galaxy s2 nin sadece işletim sistemi arayüzü beni etkiledi.görsellik bana göre süper ve çok ayrıntı var menülerde buda benim hoşuma gidiyor..

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
yarını bekleyip görecez bakalım ne olacak

blackbird48

blackbird48

Üye
bi cacık olmayacak yarın hiç beklemeyin ama genede ben bir nokıa manyağıyım

Starsley

Her zaman nokia ne olursa olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt