widgette donma sorunu yaşıyorum mesela müzik dinlerken şarkı değiştiği halde widget üzerinden değişmiyor kaldırıyorum tekrar koyuyorum olmuyor telefonu kapatıp açmam gerekiyor düzelmesi için aynı sorun bildirimlerde de var cevapsız arama veya mesaj oluyor ekranın sağ üst köşesinde simgesi görünmesine rağmen widget üzerinde kaçırılan arama yada mesaj yok yazıyor mesaja veya cevapsız çağrıya bakmadan telefonu kapatıp açtığımda düzeliyor bir türlü çözüm bulamadım bu soruna
bu sorun anna ile birlikte başladı soft hard format denedim olmadı son çıkan güncelleme sonrasıda düzelmedi öyle olunca flash attım (025.007) sorunsuz bir şekilde ama durum yine aynı
bu sorun anna ile birlikte başladı soft hard format denedim olmadı son çıkan güncelleme sonrasıda düzelmedi öyle olunca flash attım (025.007) sorunsuz bir şekilde ama durum yine aynı
battery monitoru kaldır sorun çözülecektir..başa bela bir program o..bu arada az önce nokia suite ile symbian anna service pack güncellemesi aldım.ne işe yaradı bilmiyorum ama yükledim
battery monitoru kaldır sorun çözülecektir..başa bela bir program o..bu arada az önce nokia suite ile symbian anna service pack güncellemesi aldım.ne işe yaradı bilmiyorum ama yükledim