mustafa Üye sigara içmemek bir ayrıcalıktır. ama içmek de ayrı bir ayrıcalıktır. içmeyen içeni, içen içmeyeni anlamaz. böyle karışık işler. bu arada Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu konuya bi göz gezdirin arkadaşlar.
sigara içmemek bir ayrıcalıktır. ama içmek de ayrı bir ayrıcalıktır. içmeyen içeni, içen içmeyeni anlamaz. böyle karışık işler. bu arada Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu konuya bi göz gezdirin arkadaşlar.
EroL Emekli Yönetici semihyz' Alıntı: yakında uyuşturucu gibi aranan birşey olmazssa iyidir.... Genişletmek için tıkla ... uyuşturucudan pahalı şuanda, en ucuz sigarayla arasında 50 kuruş fark var. sigara daha pahalı
semihyz' Alıntı: yakında uyuşturucu gibi aranan birşey olmazssa iyidir.... Genişletmek için tıkla ... uyuşturucudan pahalı şuanda, en ucuz sigarayla arasında 50 kuruş fark var. sigara daha pahalı
Godfather Üye Mehmetce38™;1911372' Alıntı: Mavi palmall ucuzmu sanki --------------- Ekleme --------------- Hasancığım mesala ben sigarayı bırakırsam demekki tiryakilerin yüzde 60 ı bırakır devlet tütün mamullerinden umduğu vergiyi bulamayınca napacak akaryakıta otogaza doğalgaza zam yapacak buda demekki a dan z ye herşeye zam istersen bidaha düşün Genişletmek için tıkla ... Vazgeçtim ozmn asılın sigaraya olsun abi siz yine içmeyin
Mehmetce38™;1911372' Alıntı: Mavi palmall ucuzmu sanki --------------- Ekleme --------------- Hasancığım mesala ben sigarayı bırakırsam demekki tiryakilerin yüzde 60 ı bırakır devlet tütün mamullerinden umduğu vergiyi bulamayınca napacak akaryakıta otogaza doğalgaza zam yapacak buda demekki a dan z ye herşeye zam istersen bidaha düşün Genişletmek için tıkla ... Vazgeçtim ozmn asılın sigaraya olsun abi siz yine içmeyin
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Fiyatı ne kadar yükseltirse yükseltsinler gene alırlar sadece bakkal zengin olur o kadar
Berlin Boleyn Konu Sahibi sonyerolsson' Alıntı: uyuşturucudan pahalı şuanda, en ucuz sigarayla arasında 50 kuruş fark var. sigara daha pahalı Genişletmek için tıkla ... uyuşturucu piyasasınada hakimsin bakıyorum
sonyerolsson' Alıntı: uyuşturucudan pahalı şuanda, en ucuz sigarayla arasında 50 kuruş fark var. sigara daha pahalı Genişletmek için tıkla ... uyuşturucu piyasasınada hakimsin bakıyorum
-LiveYourLife- Üye EsmEr_samsun' Alıntı: asla yıldıramaz zamlar... her türlü içerim... Genişletmek için tıkla ... Yorum budur. Evde Prestige, dışarda Marlboro
EsmEr_samsun' Alıntı: asla yıldıramaz zamlar... her türlü içerim... Genişletmek için tıkla ... Yorum budur. Evde Prestige, dışarda Marlboro
ebuş... Üye sonyerolsson' Alıntı: ben bu kazığı yemem kaçak sigara tüketirim Genişletmek için tıkla ... bende black galleon 2.50 alıyorum karton 25 tl
sonyerolsson' Alıntı: ben bu kazığı yemem kaçak sigara tüketirim Genişletmek için tıkla ... bende black galleon 2.50 alıyorum karton 25 tl
Adilx05 Üye ebuş...' Alıntı: bende black galleon 2.50 alıyorum karton 25 tl Genişletmek için tıkla ... Hiç captain Black İçtin mi???
ebuş...' Alıntı: bende black galleon 2.50 alıyorum karton 25 tl Genişletmek için tıkla ... Hiç captain Black İçtin mi???