Yeni Sigara Fiyatları

Nazy

Üye
yeni sigaram muratti

yahu wiston 5,5 tl olmuş valla içim acıdı o parayı verirken bu soğukta gittim aldım ama değdi be teşvik etmiyorum yanlış anlamayın

bunlara da bu kadar zam gelir mi gerisini anladım da...

serif55

Üye
bende bırakmayı düşünüorum bu saatten sonra gerçekten ciddi anlamda kazıklanoruz başka bişi yok yani...

haltie

Üye
ρєηтαgяαм;1911513' Alıntı:
yahu wiston 5,5 tl olmuş valla içim acıdı o parayı verirken bu soğukta gittim aldım ama değdi be teşvik etmiyorum yanlış anlamayın
teşvik yok emin ol
bende bırakmayı düşünüorum bu saatten sonra gerçekten ciddi anlamda kazıklanoruz başka bişi yok yani...

aynen son paketim lanet olsun

EroL

Emekli Yönetici
bu kadar kolay mı yılacaksınız arkadaşlar mücadeleyi bırakmayın cebimizdeki son paraya kadar

Berlin Boleyn

Konu Sahibi

Halamın Bıyıkları Olsa Amcam Olurdu

serif55

Üye
böyle giderse cebimizdeki parayı değilde kıçımızdaki donuda alırlar merak etme

Halamın Bıyıkları Olsa Amcam Olurdu

ne alaka şimdi, o kadar pahalı değiller bahsettiğim şeyler 1 defalıgına mahsus sarma makinası alıyosun 3 lira, sigara tütünü pazarda dolu kalite kalite, aroma vermek içinde pro tütünü alsan yada aromalı herhangi bir tütün oda 13 lira toplamda 20 liraya aldıgın zaman bundan 209283948928 tane sigara çıkarıyosun aktif içici olmadıgın belli gözde

haltie

Üye
hapçı arkadaş anlamaz

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
Sigarayı bıraktım çok şükür

rencüde oldum

rencüde olcak bişey yok ya rahat ol, daha gençsin çok başlarsın daha

bahsettiğin gibi sarma makinesi, tütün, boş sigara 15 liraya mal olsa bile toplamda 25 paket sigara içebiliriz.Normalde aynı fiyata sigara alsak 2-3 kutu alırız fakat bu işlemle % 1000 gibi (sağlık açısından olmasa da) kardayız

Odysseus

Üye
aynen son paketim lanet olsun

Dabi Dabi

Tütünün kalitelisini bulamadımı bir numaralı zehir oluyor. Evet şu anki durumda en ekonomik olanı tütün sarmak ama dediğim gibi. Bu arada ben Prestige'ye başladım. Bulgar sigarası. Çok ta kaliteli. Karbon filtresi falan var. Tavsiye ederim. 2,5 TL

aLone

Üye
lark bile 4,5 lira ya of

DiaBLoS

Admin
İyi iyi daha fazla zamlanır inşallah ... Az bile olmuş .
Kendinizi zehirlemeyin yahu .. Kendinize acıyın .! İyi birşey değil . Boşverin .