yeni sertifika veren site bulundıüu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PureFood

PureFood

Üye
Sallayın imobile'ı bu siteyi çözebilsek.

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
imobikede değişmiş o sitedeki anlatımlar eski imobile yeni anlatımı bulmanız lazım

goktas19

goktas19

Üye
kayıt olmak için e mail adresimi yazdım e mail adresim kara listedeymiş bi kaç tane daha denedim olmadı
<br />Hangi siteden denedin?<br />

----------Eklendi @ 20:30:00 ---------- Yazıldı @ 20:28:52 ----------

Imobile artık bitti sertifika işlemini durdurdu opda dan zaten bahsetmiyorum en iyisi bu siteyi çözmek

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
2 gün öncealdım teli hackledim durdurmadı

goktas19

goktas19

Üye
Kardeşim 100 kişiden 1 kişi sen aldıysan sorun senededir.

sezer9314

Üye
vermiyor arkadaslar ne opda ne i mobile =) nokia satmıcak gibi artık program yuklenmeyen telefona telofon demem elimde n97 var şansa aldım sertifikasın ı bu yaz opdadan 2 bucuk ay oldu bi iki tele daha alım dedım yooook gıggg demiyo =) yazık opda da veriyosa biz nerden alcaz kullanmıyorum ble teli cünkü flash player destegi bile yokkkk ıphoney flash player geliyor mus yakın zamada ama oda cep yakıyooooooooo canlar =) kaldıki maliyeti 200 dolar orda satıs ı 1.2 oo tl burda gelincce 2 .5oo tl oluyor yabancı bi siteden alsan eby gibi tam isim vermek istmem reklam fakat ülkemizd 170 dolar olan gümrük muhabbetini 50 usd ye düsürmüsler anlamı ürünn 0 dolardan pahalı ise gümrük vrgisini yiyo yani ha güzel türkiyemden alınmıs ha dıs hatlar aynı fiata tekabül napak gümrük ergisi braz düsmeli sonra turkcalll telsum =) bze aynı ürünleri 2 katı kar marjıyla satıyo yazık bize ='(''''

Joker.

Joker.

Üye
Gabilibba Register now a tıklz ordzkıbilgileri doldurun ıme istyo bu ardz kayıtınızın tammlzyı sonrz signe viki var onz tık doldurum e postaylz sifreyi öğle olur helerde telde girdiğimden deneyemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt