Yeni Sertifika alma sitesi ( vgooo ) Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

gülpembem

Üye
Teşekkür ederim (: Ben mesaj kutusunu kilitleyen bir program arıyordum ama henüz bulamadım sanırım..

testament16

testament16

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim (: Ben mesaj kutusunu kilitleyen bir program arıyordum ama henüz bulamadım sanırım..

Mumcode Software MumSMS Plus v5.07.430 For 5800 and n97 (Mesaj şifreleme programı)

link: http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...us-v5-08-801-s60v5-symbianos9-4-a-262320.html

Mesajlarınızı gizleyip, şifre koyabileceğiniz piyasadaki en güzel program.
Tüm gelen, giden mesajları bu program yardımıyla gizleyebiliyorsunuz. Programa şifre de koyabiliyorsunuz.

Böylece kimse mesajlarınızı göremiyor.
En önemli özelliği ise yeni mesajları da otomatik olarak şifreleyip, geldiği gibi gizlemesi.
Yani sadece kayıtlı olanları değil, gelecek olan mesajları da otomatik olarak gizliyor.
Gizlenen mesajları ise programa girerek okuyabiliyorsunuz

sibka01

Üye
opda paralıoldu heralde dün sertifika için başvurdum bugün dosyalar geldi cer dosyası görünüyo ama tıklayınca yeni sayfa açılıyo 3 euro yazıyo

harme239

Üye
ya kardeş telefonada bi program kurmamız gerekmiyor mu bu sertifika için telefona hiç birşey kurmadan mı işlemleri yapacağız çünkü opdadan da aldım bu sitedende aldım değişen birşey yok telefona kurulmuyor hiç bir program yardımcı olursan sevinirim kardeş kırcam bu telefonu son son ya tel nokıa orjinal e71

hoca1677

Üye

Hocam bu resimde sertifikalanacak program derken eklentiyi mi kastettiniz ?

Bir de çıkartılacak klasör derken ne demek istediniz ?

Bende burada takıldım. Açıklamışsın ama şu sertifikalanacak program ve altındakinden neyi kastedildiğini anlayamadım. Sertifikayı aldım ve sonra signsis denilen programı çalıştırıp yukarıdaki ekranda takıldım. Lütfen yardım..!!

--------------- Ekleme ---------------

Yardım edecek yokmu arkadaşlar?

oquzhan92

Üye
Evet arkadaslar aynı yerde bende takıldım input.sis dosyasında napıcam ?

hoca1677

Üye
Yardım lütfen..!!

ldg

Üye
aynen yardıma ihtiyacım var sıgnSIS derken 'geliştirici sertifika dosyası bulunamadı' diye hata veriyo ne yapmalıyım?

ve output.sis(x) bölümünü nasıl dolduracağız?

ridvantezcan

Üye
teşekkürler emeğin için güzel anlatım olmuş. Dün akşam verdim siparişi:) bakalım ne zaman gelcek:ehe

Merhaba.yanlış yaptığım bişey mi war acaba? Kuracagım programı sertifikalamadan telefona gönderdiğimde süresi geçmiş sertifika yaziyor, anlatınları birebir yapıp programı sertifikalayıp tekrar telefona gönderdiğimde "sertifika tarafından kısıtlaniyor" yaziyor. Bu sorunla karşılasan varmıı?

ramço16

ramço16

Üye
arkadaşlar bende yaklaşık 3 gündür bekliyorum hala gelmedi sertifika bakalım hayırlısı:D birde ben kilit programı arıyorum galeri, resimler ve videolar için nerden bulabilirim yada kullandığınız bir program varmı acaba? şimdiden çok teşekkürler...

5000andvs

5000andvs

Üye
Siteye Giriş Yapamıyorum ?

osmantaner44

Üye
opda qüzel aslında 2 saat surmeden onaylandı fakat kötü tarafı cer ve dosyasınıda indirmek için bekliosun.hemen indireyim dersen 3 euro istio :D:D o yuzden bekleyeceksin ki beleş indiresin :D:D buda opdanın aynısı demek gerek hanqisi hızlı diye

ates11

Üye
ya arkadaşlar yardım edin ama ben bunu indiremedim nasıl indircez

ray20

Üye
Yaptım ama yüklenemiyor sertifika tarafından kısıtlanıyor hatası alıyoruuum:ağlarım:

özproman

özproman

Üye
Bir zaman sonra aaaa benim tel klonlanmış demek istemem sanırım ... :)

Üst Alt