Yeni Samsung Galaxy Not 5 ve Galaxy S6 + Da 128 GB Seçeneği Yok

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Samsung Galaxy Not 5 ve Galaxy S6 + Da 128 GB Seçeneği Yok
MicroSD desteğine sahip olmayan yeni Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus modellerinin 128 GB seçeneği de olmayacak.


Samsung’un geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni phablet amiral gemileri olan Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ modelleri gelişmiş özellikleriyle büyük ilgi topladı. Lakin harici microSD kart desteğinin iki cihazda da yer almaması, pek çok kişi için hayal kırıklığı oldu. Firmanın yaptığı son açıklamayla 128 GB model alarak bu açığı kapatmak isteyen kullanıcıların hayalleri de suya düştü.
Samsung geçtiğimiz haftaki lansmandan sonra iki telefonu da 32 GB, 64 GB ve 128 GB kapasite seçenekleriyle web sitesinde listelemişti.

Ancak listelendikten çok kısa bir süre sonra 128 GB’lık model web sitesinden kaldırıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Samsung, 128 GB seçeneğinin yanlışlıkla sisteme konulduğunu, daha fazla depolama alanına sahip bir modelle ilgili planlarının olmadığını belirtti.

Firma Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerinde de microSD desteğine yer vermeyerek büyük eleştiri toplamış, ancak en azından bu telefonların 128 GB’lık modelini piyasaya sürmüştü.

Galaxy Note 5’in selefi olan Galaxy Note 4’ün ise dahili hafızası yalnızca 32 GB idi, ama o da microSD kart desteği sayesinde epey geniş depolama alanına sahip olabiliyordu.
 


teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Resmi sitede var. Asparagas haberdir.
 


Üst Alt